آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۵۱۴

سناتورهای آمريکايی: توافق با ايران با رفتن اوباما بی‌اعتبار می‌شود

تایمز آو اسرائیل نوشت : تعدادی از سناتورهای جمهور خواه آمریکا در تلاش برای دور کردن تهران از ادامه مذاکرات هسته‌ای اعلام کردند رئیس جمهور جدید آمریکا می‌تواند شروط توافقنامه هسته‌ای با ایران را لغو کند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه «تایمز آو اسرائیل» ، این رسانه صهیونیستی در گزارشی نوشت : تعدادی از سناتورهای جمهور خواه آمریکا در تلاش برای دور کردن تهران از ادامه مذاکرات هسته ای اعلام کردند رئیس جمهور جدید آمریکا می تواند شروط توافقنامه هسته ای با ایران را لغو کند.

 

 

حدود نیمی از سناتورهای آمریکا روز دوشنبه در نامه ای سرگشاده به حکومت ایران هشدار دادند هر توافقی که بین واشنگتن و تهران در خلال گفتگوهای هسته‌ای کنونی حاصل شود بعد از خروج باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از کاخ سفید، پابرجا نخوهد ماند.

 

به گزارش بلومبرگ، این نامه سرگشاده که توسط «تام کاتن» سازماندهی شده بود و به امضای رهبر حزب جمهوری‌خواه سنا و همچنین «مارکو روبیو» از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، «تد کروز» و «رند پائول» درآمده بود، با هدف منصرف کردن دولت ایران از امضای توافق هسته‌ای و همچنین اعمال فشار به کاخ سفید برای دادن اختیار به کنگره برای نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران نوشته شده بود. 

 

 

در متن این نامه آمده است: جالب توجه است در حالیکه بر مذاکرات شما با دولت خود  نظارت داریم می‌بینیم که شما به طور کامل از نظام قانون اساسی ما آگاهی ندارید.هرچیزی که مورد تأیید کنگره قرار نگیرد، تنها یک توافق اجرایی است و رئیس‌جمهور بعدی می‌تواند با یک حرکت قلم آن را ابطال کند و کنگره آینده می‌تواند در هر برهه از زمان مفاد توافق را اصلاح کند. 

 

این در حالی است که حامیان کنترل تسلیحات و طرفداران مذاکره با ایران استدلال کرده‌اند که رئیس‌جمهور و کنگره بعدی آمریکا در تغییر یا لغو هرگونه توافق هسته‌ای با ایران با مشکل مواجه خواهند بود، به ویژه آنکه اگر توافق احتمالی با ایران از نظر منطقی یک توافق خوب باشد.

 

طبق این گزارش، این نامه جمهوری‌خواهان، جدیدترین تلاش سناتورهای دموکرات و جمهوری‌خواه به حساب می‌آید برای اینکه تأکید کنند که کنگره می‌بایست درباره زمان و احتمال توافق هسته‌ای با ایران اظهارنظر کند. 

 

«باب کورکر»، «لیندسی گراهام»، «تیم کین» و «باب منندز» لایحه‌ای را آماده کرده‌اند که دولت آمریکا را ملزم می‌کند به کنگره اجازه نظارت بر هرگونه توافق هسته‌ای با ایران را دهد که این لایحه برای سلب حق وتوی اوباما به ۶۷ رأی سناتورها نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار