بررسی «نقش هنرمندان در جنگ اقتصادی»
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۷۹۵

بررسی «نقش هنرمندان در جنگ اقتصادی»

نخستین همایش و کارگاه آموزشی «نقش هنرمندان در جنگ اقتصادی کنونی» امروز در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری و به منظور مقابله با هجمه‌های اقتصادی دشمنان اسلام، هنرمندان نیز مانند بسیاری از اقشار و گروه ها نقش خود را در این میان ایفا خواهند کرد.

 

بدین منظور نخستین همایش و کارگاه آموزشی با عنوان "نقش هنرمندان در جنگ اقتصادی کنونی"  بعد از ظهر امروز ساعت 15 ، در تالار سوره مهر حوزه هنری برگزار می‌شود.

 

این همایش و کارگاه آموزشی با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی و مرکز مطالعات راهبردی تربیت اسلامی و با حضور هنرمندان و هنرجویان علاقمند برگزار می‌شود.

 

در این برنامه آقایان دکتر حجت الله عبدالملکی، استاد دانشگاه و صاحب‌نظر در حوزه اقتصاد مقاومتی و دکتر علی جعفری استاد دانشگاه و متخصص حوزه فرهنگ، ارتباطات و رسانه سخنرانی خواهند کرد.

 

همچنین در پایان این برنامه از برخی از هنرمندان فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی از جمله امید قالیباف، خبرنگار واحد مرکزی خبر، حامد زمانی، خواننده و موسیقی‌دان، میلاد عرفان‌پور، شاعر، قاسم رستم‌پور و خانم عذرا کریمی، گرافیست و ... تقدیر و برخی از آثار آنها به نمایش گذاشته می‌شود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار