میلاد بهمئی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: متاسفانه هر ساله با نزدیک شدن به ایام نوروز بسیاری از خانواده ها با تجمل گرایی و اسراف به خرید اجناس و کالاهای غیرضروری روی می آورند که این رویه نه تنها سرمایه خانواده را به جای پس انداز به باد می دهند؛ بلکه این عمل مغایر با اقتصاد مقاومتی نیز است.
وی افزود: حال که دولت در طول یک سال اخیر گام موثری را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برنداشته است، انتظاری که از مردم کشورمان داریم این است که با پرهیز از تجملگرایی و اسراف به بهانه نوروز گام های عملی را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بردارند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با بیان اینکه تغییر دادن بی مورد مبلمان خانه ها، تغییر خودرو، فرش و لوازم منزل در پایان هر سال همگی مغایر با اقتصاد مقاومتی هستند، گفت: اقتصاد مقاومتی زجر، بدبختی و یا بیچارگی نیست؛ بلکه تاکید آن بر صرفه جویی و جلوگیری از اسراف منابع و تولیدات است.
بهمئی با اشاره به اینکه در روزهای پایان سال این زنان و مادران هستند که اصلی ترین نقش را برای خرید نیازمندی های خانه ایفاء می کنند، تصریح کرد: انتظاری که از زنان وجود دارد این است که با پرهیز از تجملگرایی و چشم و هم چشمی به اقتصاد خانواده خود و اقتصاد کشور کمک کنند.
وی با بیان اینکه این مردم هستند که فشارهای اقتصادی را تحمل می کنند، از این رو برای کاهش این فشارها خود آنها نیز باید دست به کار شوند، افزود: یکی از اقدامات موثر مردم این است که برای حمایت از تولید ملی نسبت به خرید کالاها و اجناس ساخت داخل اقدام کنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه کشورمان زمانی به عزت می رسد که در مسائل اقتصادی به خودکفایی برسیم، گفت: تجمل گرایی، اسراف و حیف و میل منابع به ویژه در ایام نوروز مانع پیشرفت و پیشبرد اقتصاد مقاومتی است.
بهمئی تصریح کرد: اکنون که دشمنان ما را در محاصره اقتصادی قرار داده اند باید فرزند رمضان باشیم و با صبر و شکیبایی ابتدا سختی ها را تحمل و پشت سر بگذاریم و سپس به فکر ساخت و استحکام درونی کشور در عرصه اقتصادی باشیم.
وی در پایان گفت: بخشی از عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی نیز در دست دولت است که باید با سرمایه گذاری و برنامه ریزی آن را محقق کند؛ اما متاسفانه تا کنون شاهد تحقق این امر نبوده ایم.