کد خبر:۳۹۶۶۲۹
غریبی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

انتخابات اعضای شورای دانشجویی اردیبهشت ماه برگزار می‌شود

عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم گفت: انتخابات اعضای شورای دانشجویی اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

محسن غریبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اقدامات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در سال ۹۳ گفت: مجوزهایی که از این شورا صادر می‌شد بستگی به درخواست دانشجویان بوده و هیچ بند و تبصره‌ای وجود ندارد که برای دانشگاه‌ها تکلیف تعیین کند که مجوز خاصی را بگیرند و ما طبق درخواست دانشجویان مجوز‌ها را صادر می‌کنیم.

 

وی افزود: آمار دقیقی از نشریات در وزارت علوم وجود ندارد وظیفه شورا این است که نظارت داشته باشد و یکی از دلایلی که لزوم راه اندازی سامانه جامع نشریات را نشان می‌دهد همین است که اگر همه دانشگاه‌ها زیر چ‌تر این سامانه قرار بگیرند آمار دقیقی از نشریات سراسر کشور مشخص می‌شود و اینکه چه نشریاتی با چه شرایطی مجوز گرفته‌اند.

 

عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در ادامه بیان داشت: نشریات باید در سامانه جامع نشریات آپلود شود و این سامانه باعث می‌شود که ویژگی‌های تمام نشریات دانشجویی کاملا مشخص شود اما چون سامانه به طور کامل اجرا نشده و نشریات دانشجویی تعداد زیادی دارند و هر سال هم ممکن است یکسری فعال و غیرفعال شوند به همین دلیل آمار دقیقی در دسترس نیست.

 

وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی نداریم گفت: طبق آخرین یافته‌های من حدود سه هزار نشریه داریم که ۶۰ درصد این نشریات دانشجویی سیاسی و فرهنگی هستند و طنز و نشریات علمی در رتبه‌های بعدی قرار دارند که می‌توان به این قضیه اشاره کرد که نشریات علمی تشکل‌های دانشجویی خیلی کم است و حتی بعضی تشکل‌ها نشریات علمی ندارند.

 

غریبی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید به سمت نشریات علمی سوق پیدا کنند گفت: این یکی از اهداف مهم ماست اما در خصوص شکایت‌ها باید بگویم شکایت‌ها از دانشگاه‌ها معمولا در مرحله اول به معاونت فرهنگی ارسال می‌شود سپس به شورای نظارت ارجاع داده می‌شود و یک نوع دیگر نیز وجود دارد که شکایت بخش خصوصی نام دارد و امکان دارد نشریه‌ای توهینی به شخصی خاص کند و آن شخص شاکی خصوصی شود اما شکایت‌های ارسالی در سال ۹۳ خیلی کم بوده و بیشتر در خود دانشگاه‌ها حل شده است.

 

وی در ادامه گفت: در دانشگاهی مثل دانشگاه تبریز بحث‌های قومی قبیله‌ای مطرح شده بود که نشر آن در نشریات باعث تشنج در دانشگاه‌ها شده بود و معمولا شکایت‌ها در داخل شورای فرهنگی دانشگاه‌ها خاتمه پیدا می‌کند.

 

عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در پاسخ به اینکه بیشترین تقاضاهای دانشگاه‌ها از کدام طیف سیاسی بوده است گفت: پس از تغییر دولت طیف سیاسی دیگری هم فضای سیاسی بیشتری یافته و این مورد طبیعی است که در هر دولتی با روی کار آمدن فضای باز سیاسی بیشتری به جناح خود می‌دهد ولی درخواست‌های تشکل‌های دانشجویی به خود شورا بیشترین تعداد درخواست بوده است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: انتخابات اعضای شورای دانشجویی اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و آخرین جلسه این شورا فروردین ماه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار