کد خبر:۳۹۷۳۸۸
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد:

برگزاری طرح ارتقای سلامت روان در خوابگاه‌ها/ برگزاری جلسات مشاوره خانوادگی

کارشناس مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر گفت: طرح ارتقای سلامت روان در خوابگاه‌ها را برگزار می‌کنیم که به نام مشاور همتا معروف است و دانشجویانی که شرم حضور دارند می‌توانند از خدمات مشاوره‌ای در خوابگاه‌ها استفاده کنند.

شهناز بیگلری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اقدامات مراکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر گفت: مرکز مشاوره این دانشگاه بدین جهت به عنوان مرکز مشاوره برتر انتخاب شده است که دارای کادر تخصصی و کارهای درمانی تخصصی است. طرح‌هایی که برای پیشبرد ارتقای سلامت دانشجویان است مانند طرح ارتقای پیشرفت تحصیلی و ما برای آنها هم مشاوره تحصیلی و هم کارگروه تشکیل می‌دهیم که برای پیشبرد و پیشرفت تحصیلی دانشجویان انجام می‌پذیرد.

 

وی افزود: طرح ارتقای سلامت روان در خوابگاه‌ها را برگزار می‌کنیم که به نام مشاور همتا معروف است و دانشجویانی که شرم حضور دارند می‌توانند از خدمات مشاوره‌ای در خوابگاه‌ها استفاده کنند.

 

کارشناس مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر به بخش مددکاری اشاره کرد و گفت: در این بخش کسانی که نیاز مالی دارند یا مشکلات خانوادگی دارند با خانواده‌هایشان صحبت می‌کنیم لینک‌هایی را برقرار می کنیم برای کمک به ان جی اوها معرفی می‌کنیم و حتی کسانی که هزینه عمل جراحی ندارند به صورت رایگان آنها را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

 

وی در ادامه بیان داشت: پیگیری در جهت فرآیند داده داریم و مشاور، درمانگر، مددکار، روان شناس، روان پزشک در کنار هم مشغول فعالیت در این مرکز هستند. اگر مشکلات فردی باشد روان شناس با آنها صحبت می‌کند، در زمینه‌های آموزشی خانوادگی و عاطفی و ارتباطی مشاوره های تخصصی در این مرکز انجام می‌شود.

 

بیگلری در ادامه گفت: اگر مشکل دانشجویان مشکل ازدواج باشد هم به مشاوره ازدواج ارجاع می‌دهیم و بعضی دانشجویان که نیاز به دارو دارند به روان پزشک ارجاع می‌شوند.

 

وی به پیگیری موارد خاص تاکید کرد و گفت: در این مرکز پیگیری مسائل دانشجویی کمیته موارد خاص داریم که مداخله در مشکل‌های دانشجویان دارند و از بحران و مشکلات دانشجویان و دارای بیماری‌های خاص حمایت می‌کنند. همچنین دانشجویانی که گروه‌های خاص هستند و محدودیت‌های حرکتی دارند هم مورد حمایت مرکز قرار می‌گیرند.

 

کارشناس مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر در پایان خاطر نشان کرد: راهنمایی و مشورت دهی و در صورت نیاز ارجاع به متخصص در طی فرآیند درمان، برگزاری کارگاه‌های مختلف و آموزش به دانشجویان، تست‌های تشخیصی، نیازسنجی، ارتباط با خانواده دانشجویان هم در کنار کارگاه‌های مهارت آموزی، مهارت زندگی، کنترل هیجانات منفی، خودآگاهی، بهبود روابط موثر به دانشجویان ارائه می‌شود. ما جلساتی را برگزار می‌کنیم تا با پیشنهادها و دستورالعمل‌ها بتوانیم به یک راه حل برسیم که چگونه مشکلات دانشجویان را حل کنیم و برای بهبود کیفیت زندگی آنها قدم برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار