منصور لشگری قوچانی، تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو»، عدم شفافیت های مالی را از اصلی ترین مشکلات سینما دانست و اظهار کرد: باید هزینه های که برای تولید فیلم ها صورت می گیرد، پول سینماداران، مالیات، عوارض و ... همگی خیلی صاف و شفاف مشخص شود، سپس فیلم های که موفق به سودآوری شده اند را مشخص کرد. صرف اینکه یک فیلم چندین میلیارد فروخته است ولی به سودآوری نرسیده است، را نمی توان جز فیلم های رکوردار فروش اعلام کرد.
وی افزود: باید فضای را فراهم کرد تا بخش خصوصی در سینما بیشتر حضور داشته باشد، در این سالها بخش خصوصی هیچ حرفی در مقابل بخش دولتی نمی تواند بزند و اصلا توان رقابت را ندارد.
تهیه کننده «خط ویژه» در ادامه خاطر نشان کرد: با پول نفت و بیتالمالی که به برخی افراد برای ساخت فیلم می رسد، دیگر بخش خصوصی چه حرفی برای گفتن خواهد داشت؟ به هیچ عنوان شرایط رقابتی در سینما عادلانه نیست، باید ساز وکاری صورت بگیرد تا افراد و نهادهای شخصی هم بتوانند در جریان فیلمسازی شرکت کنند و به رقابت بپردازند. کما اینکه مشاهده شده فیلم هایی با بودجه دولتی ساخته شده که در تعارض کامل باسیاست های فرهنگی دولت و نظام جمهوری اسلامی بوده است.
وی در ادامه گفت: خوشحالم که فضا برای مطرح کردن این مباحث در دولت یازدهم موجود است ولی باید بیشتر به اتفاقات و آمارهای سینمایی توجه کرد و از وخامت حال سینما باخبر شد. این سینما در درجه اول برای مردم سرگرمی به حساب می آید و باید به این نکته گمشده سینما اهمیت داد.
قوچانی در رابطه با اعضای و رئیس جدید خانه سینما، اذعان کرد: خانه سینما می تواند برای اهالی این حوزه سودمند باشد به شرط اینکه به فکر جریان سازی سیاسی نباشد، حتی بحث هایی که بر روی حضور افراد در این انجمن می شود، خیلی فضا را مخدوش می کند. این انجمن می تواند تاثیر بسیاری به سروسامان دادن وضعیت حقوقی، بیمه، و..... مسائل دیگر داشته باشد که امیدوارم اعضای جدید وضعیت سینما کمک حال سینماگران باشند.