کتابخانه مرکزی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع در دانشگاه یزد ایجاد می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۸۴۶۶
امید در دانشگاه یزد؛ 

کتابخانه مرکزی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع در دانشگاه یزد ایجاد می‌شود

معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت ایجاد کتابخانه مرکزی در دانشگاه یزد گفت: با کمک وزارت علوم و همچنین خیرین کتابخانه مرکزی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع در دانشگاه یزد ایجاد می‌شود. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته از بخش‌های مختلف دانشگاه یزد بازدید کرد. 

امید در این بازدید با اشاره به طرح جامع توسعه دانشگاه یزد گفت: ایجاد کتابخانه مرکزی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع از نیازهای اساسی دانشگاه یزد است که وزارت علوم آمادگی دارد ۵۰ درصد از هزینه احداث آن را بر عهده بگیرد و ۵۰ درصد مابقی از محل جذب کمک‌های خیرین تأمین شود. 

وی افزود: هدف از انجام این بازدید که به طور غیررسمی انجام شد، آشنایی نزدیک با روند توسعه دانشگاه یزد است و دانشگاه یزد به همت بنیانگذارانش و مسئولان وقت آن، از وسعت خوبی برخوردار می‌باشد و با توجه به اینکه تاکنون بخش کوچکی از دانشگاه در قالب طرح جامع تکمیل شده است، همچنان نیاز به تکمیل و توسعه دارد. 

معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فراز و نشیب‌های بودجه‌ای در سال ۹۳ بیان کرد: خوشبختانه در روزهای پایانی سال، دولت اعتبارات خوبی را به دانشگاه‌ها تخصیص داد و بر اساس برنامه ریزی‌های انجام گرفته، پیش بینی می‌کنیم، وضعیت بودجه در سال ۹۴ بسیار بهتر از سال قبل باشد. 

وی ادامه داد: با توجه به بودجه تصویب شده برای دانشگاه‌هایی که رشد خوبی داشته‌اند به ویژه دانشگاه یزد، می‌توان قدم‌های خوبی برای توسعه پژوهش و فنآوری برداشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار