آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۸۶۴۱
امید در یزد؛ 

محیط دانشکده هنر و معماری یزد، حکایت از میراث کهن کشور و میراث سرزمین کویری یزد دارد

معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری با اشاره به محیط سنتی دانشکده هنر و معماری یزد گفت: ‌ محیط دانشکده هنر و معماری یزد، حکایت از میراث کهن کشور و میراث سرزمین کویری یزد دارد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری روز گذشته در بازدید از دانشکده هنرو معماری یزد گفت: حضور دانشجویان در محیطی هنری می‌تواند اثر گذار بر روحیه آن‌ها باشد که در این راستا دانشکده هنر و معماری استان یزد با توجه به شیوه معماری توانسته است به خوبی از نقش را ایفا کند. 

وی افزود: دانشجویان ضمن اینکه در این دانشکده درس می‌خوانند، در یک محیط هنری زندگی هم می‌کنند و در این جهت نیز اینجا تمام لحظات آموزششان در محیطی است که در و دیوارش حکایت از میراث کهن کشور و میراث سرزمین کویری یزد را دارد و این برای حفظ معماری سنتی خیلی مؤثر است. 

معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری خاطرنشان کرد: وجود مجموعه پردیس هنر دانشکده هنر دانشگاه یزد بسیار زیبا، قدیمی است که با شکل گیری پردیس هنر در دانشگاه یزد، سایر رشته‌های هنری هم که الان وجود ندارد، یکی پس از دیگری ایجاد شود. 

امید تصریح کرد: این مکان باید محلی برای احیای معماری سنتی مخصوصا در مناطق کویری و خشک که شاخصه آن یزد باشد. 

وی با ابراز تأسف از نبود سبک خاص معماری برای دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: وقتی به دوره‌های گذشته نگاه می‌کنیم، هر دوره‌ای سبک و سیاق خاص خودش را داشته است اما متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که بعد از انقلاب سبک خاصی برای معماری در کشور نداشتیم. 

معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: واقعیت این است که نگهداری این مجموعه با نگهداری یک ساختمان جدید، خیلی متفاوت است و هزینه‌های خاص خودش را دارد اما بایستی برای این نوع مجموعه‌ها امتیازات خاص و ویژه‌ای در نظر گرفته شود. 

وی در پایان به نقش مؤثر نیکوکاران یزدی در اهدای خانه‌های تاریخی خود به این مجموعه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد بخشی از اعتبارات لازم برای توسعه و تکمیل این مجموعه نیز از محل جذب کمک‌های خیرین تأمین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار