آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۰۷۱

بهره‌برداری از نخستین پست کمپکت فوق توزیع جهان در مشهد

بهره‌برداری از نخستین پست بومی ٦٣ کیلوولت کمپکت تمام ایرانی با ظرفیت ١٠ مگاولت آمپر با حضور وزیر نیرو در مشهد آغاز شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شانا، بهره‌برداری از نخستین پست بومی ٦٣ کیلوولت کمپکت تمام ایرانی با ظرفیت ١٠ مگاولت آمپر عصر دیروز (دوشنبه) با حضور وزیر نیرو در مشهد آغاز شد.

 

این پست کمپکت فوق توزیع نخستین بار در جهان در کشورمان طراحی و به بهره‌برداری رسیده است.

 

مراحل طراحی، اجرا و پیاده‌سازی این پست با هزینه ٢٣ میلیارد ریال انجام‌شده است، از بهمن‌ماه سال ٩٢ آغاز شد و در مدت یک سال با همکاری دفتر تحقیقات، امور اتوماسیون پستها، دفتر فنی انتقال، دفتر برنامه‌ریزی فنی و برآورد بار و امور دیسپاچینگ برق منطقه‌ای خراسان به‌عنوان کارفرما، شرکت منیران به‌عنوان مشاور و شرکت کیان ترانسفو به‌عنوان پیمانکار اجرا شد.

 

این پست با تجهیزات ایرانی ساخته‌شده و با توجه به نخستین تجربه ساخت پست کمپکت فوق توزیع، به استانداردهای ملی مربوط به این نوع پستها نیاز است که در حال تدوین است.

 

این پست شامل یک ترانس ١٠ مگاولت آمپری است که با انشعاب از خط ٦٣ کیلوولت توس - چناران تغذیه می‌شود و برخلاف پستهای معمول، به‌صورت ماژولار ساخته‌شده است.

 

ماژولهای اصلی این پست شامل ماژول ترانس و کلید خانه ٢٠ کیلوولت است که از طریق کابل به یکدیگر متصل هستند؛ ضمن آن که این پست در زمینی به مساحت ١٢٠ مترمربع اجراشده است و با طراحی کلید خانه ٦٣ کیلوولت به‌صورت GIS، در آینده نزدیک می‌توان در زمینی به ابعاد کمتر نیز آن را اجرا کرد.

 

ازجمله ویژگیهای مهم این پست، حجم و ابعاد کوچک، آسانی و سرعت نصب و راه‌اندازی، تأثیرناپذیری از آلودگیهای محیطی، ایمنی بالا، حفظ مبلمان شهری و کاهش تلفات است.

 

با توجه به کاهش قابل‌ملاحظه ابعاد پستهای کمپکت، استفاده از این نوع پست در کلانشهرها، صرفه‌جویی قابل‌توجهی در هزینه زمین به دنبال خواهد داشت ضمن آنکه با توجه به ماژولار بودن پست، هزینه‌های مربوط به نصب و راه‌اندازی کاهش‌یافته و سرعت اجرا افزایش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار