آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۲۰۳

اشتون کارتر: گزینه نظامی علیه ایران روی میز باقی خواهد ماند

وزیر دفاع آمریکا در یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد که در صورت عدم موفقیت در «توافق خوب»، گزینه نظامی همچنان روی میز خواهد بود.

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو» ؛ وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با برنامه «امروز» شبکه ان‌بی‌سی در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱ گفت که اگر مذاکرات به «توافق خوب» منجر نشود، «گزینه نظامی قطعا روی میز باقی خواهد ماند». 

 

اشتون کارتر افزود: «مشخص است که اگر توافق خوب وجود داشته باشد، ارزش صبر کردن برای آن و کامل کردن روند مذاکرات را دارد. البته یکی از وظایف من اطمینان از باقی ماندن همه گزینه‌ها روی میز است». 

 

وزیر دفاع دولت باراک اوباما همچنین گفت: «هرگونه توافقی با ایران نمی‌تواند بر اساس اعتماد صورت گیرد بلکه باید مبتنی بر راستی‌آزمایی صورت گیرد». 

 

اشتون کارتر که پیشتر از حملات عربستان به یمن حمایت کرده بود، در این مصاحبه تاکید کرد که صرفنظر از مذاکرات هسته‌ای با ایران و نتیجه آن،‌ آمریکا به سیاست خود در مقابله با تروریسم و القاعده ادامه خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۳
دیگر توان نداریم تحقیر دیگری را یا حرف های مفت امثال جان کری را
روکن گزینه ها را ما تشنه ی نبردیم بسیار دوست داریم تدبیر رهبری را
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۶
ما ایرانی ها می گوئیم سنگ بزرگ علامت نزدن است
0
0
Loding...
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
هر زمان که فکر دست اندازی به نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت شریفش به ذهنتون خطور کرد ، میز و تمام گزینه های روی اونو تو سرتون خراب می کنیم و موگادیشوی دیگری برای تمام سربازان حیوان صفتتون به پا خواهیم کرد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار