آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۵۶۸

«علوفه» تنها غذای مردم حمص سوریه بعد از تسلط تکفیری‌ها

مردم حمص سوریه به دلیل تسلط تروریست‌های تکفیری بر این شهر مجبور شده‌اند برای تأمین غذا از علوفه، جو و باقی‌مانده‌های غذا در زباله‌ها تغذیه کنند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از سایت خبری «دوت مصر» ، مردم شهر حمص سوریه به دلیل کمبود غذا، از علوفه و باقی‌مانده‌های غذا در زباله‌ها برای سیر کردن شکم خود استفاده می‌کنند. 

 

این سایت خبری در این‌باره گزارش داد؛ مردم شهرک الوعر واقع در شهر حمص که مدت‌هاست تحت سیطره تروریست‌ها قرار دارد از کمبود شدید غذا، آب و دارو رنج می‌برند. 

 

یکی از ساکنان این شهر در تشریح وضعیت خانواده خود گفت: من هر صبح با کودکانم به دنبال غذا می‌گردم و طی مدت اخیر از جو و علوفه برای تغذیه استفاده می‌کنیم. 

 

وی افزود: برای تأمین خوراک خانواده‌ام، طلا و جواهرات زنم را در مقابل چند کیلو جو فروختم که حتی حیوانات نیز آن را نمی‌خورند. 

 

یکی دیگر از سوری‌های ساکن این شهرک تأکید کرد: من هر صبح در زباله‌ها به دنبال تکه نانی یا باقی‌مانده غذایی برای فرزندانم می‌گردم. 

 

یک زن سوری که مادر چند فرزند است نیز گفت: فرزندانم مدت یک‌سال است که سیب زمینی و گوجه‌فرنگی نخورده‌اند در حالی‌که پیش از جنگ این سبزی‌جات در این منطقه فراوان بود و هیچ ارزشی نداشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار