کد خبر:۴۰۱۱۸۵
یک فعال دانشجویی:

دولت در صورت انجام نشدن توافق چیزی از دست نخواهد داد/آمریکا نمی‌تواند رشد انقلاب اسلامی ایران را متوقف کند

یک فعال دانشجویی گفت: دولت برای رسیدن به توافق با ۱+۵ اصراری نداشته باشد؛ در صورتی که توافقی حاصل نشود دولت ایران چیزی را از دست نخواهد داد.

سید علی جهانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان اینکه باید از تیم مذاکره کننده کشورمان برای تلاش و استقامتی که در برابر چهار کشور جهان در مذاکرات هسته‌ای انجام داده‌اند، تشکر کنیم، گفت: ایران در مذاکرات با 1+5 از خود تلاش و خستگی ناپذیری درخوری نشان داد.

 

این فعال دانشجویی بیانیه لوزان را یک چرک نویس مطبوعاتی دانست و افزود: این بیانیه یک چارچوب اولیه است از توافق نهایی که در 10 تیر ماه سال 94 با 1+5 انجام خواهد شد و بیش از یک بیانیه مطبوعاتی نخواهد بود.

 

تیم مذاکره ایران کننده ابهامات را در مدت باقی مانده حل کند

 

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد سه ماه آینده را فرصت مناسبی جهت رسیدن ایران به چهارچوبی خوب در مذاکرات هسته‌ای دانست و گفت: این بیانیه دارای نقاط ابهام آمیزی بسیار مهمی است که امیدواریم در زمان مقرر بتوان این ابهامات را رفع و نگرانی‌ها را برطرف کرد.

 

وی در ادامه برداشته شدن تحریم‌ها  مشروط به نظر آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای را درست ندانست و گفت: آیا می‌توان ادعا کرد که در صورت بهانه‌گیری غرب و ارائه گزارشی متضاد از سوی آژانس، ایران در لغو تحریم‌هایش موفق باشد؟

 

جهانی تصویر حقیقی آژانس را برای ایران روشن شده دانست و بیان داشت: ما می‌دانیم آژانس چه اهدافی در ایران دنبال می‌کند و تلاش دارد تا به چه برسد، این نکته باید در نظر تیم مذاکره کننده باشد تا گزارش‌های متناقض آژانش در آینده ایران را دچار مشکل نکند.

 

این فعال دانشجویی به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب بارها تکرار کرده‌اند که حل مشکلات داخلی با نگاه به ظرفیت‌های درون است و این نکته می‌تواند به دولت کمک کند تا در انتخاب راه و رفع مشکلات اقتصادی و البته تحریم‌ها راه‌های دیگری را پیدا کند.

 

نگاه به درون مشکلات اقتصای را حل خواهد کرد

 

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد در ادامه با بیان اینکه ما نیز امیدواریم چرخ زندگی مردم و چرخ سانترفیوزها در کنار هم بچرخد، گفت: اگر دولت نگاه خود بر رفع تحریم از طریق مذاکرات را تغییر دهد مطمئنا امکان رسیدن به موفقیت هموارتر و این امیدواری که چرخ رندگی مردم و سانترفیوژها در کنار هم بچرخد بیشتر خواهد شد.

 

وی به ابهامات سئوال برانگیز بیانیه لوزان اشاره کرد و بیان داشت: پذیرش پروتکل الحاقی با متنی که در بیانیه آمده است برای ایران شرایط بسیار سختی ایجاد خواهد کرد که این موضوع باید از سوی هیئت مذاکره کننده مورد بازنگری قرار گیرد.

 

جهانی اصل پذیرفتن پروتکل الحاقی را دارای اشکال دانست و افزود: ما در خصوص پذیرش پروتکل الحاقی در حالی که از سوی مجلس شورای اسلامی نیز مصوب نبوده است حرف داریم.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: این رفتار از سوی یک مقام حقوقی بسیار بعید است که بر پذیرش پروتکل الحاقی به شکلی داوطلبانه تاکید داشته باشد در حالی که نهاد قانون گذار کشور این اجازه را صادر نکرده است.

 

فراتر رفتن از پروتکل الحاقی اقدامی عجیب است

 

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد فراتر رفتن از پروتکل را اقدامی عجیب در بیانیه لوزان دانست و بیان داشت: اگر بنا باشد آژانس فراتر از پروتکل الحاقی در ایران اجازه نظارت و بازرسی داشته باشد امنیت ملی کشور به خطر خواهد افتاد.

 

وی تاکید کرد: کما اینکه ایران تا به امروز ام پی تی را پذیرفته و تحت کنترل آژانس رفتار می‌کرده است و نیازی به پروتکل الحاقی نداشته و ندارد، باید گفت فراتر رفتن از پروتکل الحاقی در جهان دارای سابقه نیست.

 

جهانی فوردو را عاملی بر امنیت انرژی هسته‌ای ایران دانست و بیان داشت: فوردو مرکزی است که با تلاش و زحمت بسیار دانشمندان و دلسوزان این عرصه به دست آمده است و تبدیل شدن آن به مرکزی برای تحقیقات پسندیده نیست.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب دسترسی به 190 هزار سو غنی سازی اورانیوم را در نطنز و فردو خواستار شدند، حال با کاهش سانترفیوژها به شش هزار نمی‌توان به نیاز کشور در مصارف کشاورزی و دارویی رسید.

 

چرا اشتراکاتی در اظهارات رسانه‌ای طرفین مذاکرات نیست؟

 

جهانی بیانیه مشترک را در اظهارات نامشترک طرفین مذاکرات عملا دارای اشکال دانست و افزود: چرا هر بار که توافق یا بیانیه‌ای صادر می‌شود اشتراکاتی در اظهارات رسانه‌ای مقامات ایرانی و آمریکایی وجود ندارد؟

 

عضو شورای انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد بیان داشت: چرا پس از ساعت‌ها بحث و گفت‌وگو خروجی جلسات مشترک مذاکرات در بیانات متناقض خلاصه می‌شود؟ با این روش نمی‌توان به توافق مناسبی رسید و مشکلات پس از توافق بسیار دشوارتر حل خواهد شد.

 

جهانی شک در دشمن بودن آمریکا را اشتباه دانست و گفت: برای همه این واضح است که آمریکا دشمن ما است و با چنگ و دندان به دنبال حفظ حقوق اسرائیل می‌باشد، در نتیجه باید راه‌های رسیدن به عزت و اقتدار ایران به عنوان نماد مقاومت در منطقه را تیم مذاکره کننده دنبال کنند.

 

وی انقلاب اسلامی ایران را از بیان امام (ره) انفجار نور دانست و متذکر شد: آمریکا بداند نوری که در سال 57 از ایران به جهان ساطع شده است با سنگ اندازی در مسائل هسته‌ای خاموش نمی‌شود، اگر آمریکا خیال می‌کند با محدود کردن ایران، انقلاب را دچار مشکل می‌کند اشتباه است.

 

مذاکرات در هر حال جایگاه اسرائیل را در جهان نا امن‌تر خواهد کرد

 

این فعال دانشجویی مذاکره خوب را منجر به حفظ عزت ملی ایران اسلامی دانست و گفت: مذاکره‌ای خوب است که عزت، استقلال و جایگاه ایران اسلامی را حفظ کند و مسیر پیشرفت را برای ملت ایران هموار کند.

 

عضو شورای انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد تیم مذاکره کننده را عاملان جهت اقتدار ایران دانست و با بیان این نکته که اگر توافقی حاصل نشود ایران چیزی را از دست نخواهد داد، گفت: دولت برای رسیدن به توافق با 1+5 اصراری نداشته باشد در صورتی که توافقی حاصل نشود دولت ایران چیزی را از دست نخواهد داد.

 

جهانی در پایان اسرائیل را در هر حال شکست خورده در مذاکرات ایران و 1+5 دانست و گفت: این را قاطعانه می‌گویم که به فرموده رهبر معظم انقلاب چه مذاکرات و توافق بشود و چه نشود اسرائیل روز به روز نا امن‌تر خواهد شد و راه ایران و ملت‌های بیدار منطقه تا نابودی کامل این رژیم ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار