به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حیدری صبح امروز در نشست خبری هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: داروهای ایرانی بیش از ۹۵ درصد کیفیت مورد نیاز را دارند و اگر از حداقلهای کیفی برخوردار نباشد، اجازه توزیع نمیگیرند.
وی ادامه داد: در مورد سنجش میزان سم باقی مانده و کیفیت محصولات کشاورزی نمونهبرداری از محصولاتی چون کاهو، خیار سبز، گوجه فرنگی، سیب زمینی و سیب درختی، پیاز و برنج از تابستان سال گذشته آغاز شده و سطح آفتکشها در این محصولات درفصل تابستان در حد مجاز بود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: تنها موردی که مشکل داشت برخی سیب زمینی هاست که مقدار نیترات آنها بالا بود.
حیدری تاکید کرد: مردم باید سیب درختی، گوجه و خیار را پوست گرفته و استفاده کنند و مابقی این محصولات را به صورت کامل شست و شو داده و مصرف کنند.
وی گفت: در محصولات کشاورزی گلخانهای احتمال اینکه آلودگیهای بالاتری وجود داشته باشد، هست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی باید در این بخش بیشتر وارد شود.
حیدری با بیان اینکه میزان سم مشخص است، گفت: اشکال اینجاست که کشاورز سم را بدون نظر گیاه پزشک انتخاب میکند.
وی افزود: اگر سم انتخاب شده، مناسب باشد و فاصله آخرین سمپاشی تا برداشت محصول رعایت شود میزان آفت کشها در هیچ محصولی بالاتر از حد نرمال نخواهد بود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شناسنامه دار کردن مزارع کشاورزی را بسیار مهم دانست و بر اجرای آن تاکید کرد.
حیدری درباره توزیع داروخانهها در سطح شهر نیز گفت: سعی شده تا به نیازهای شهر پاسخگویی شود و به ازای هر شش هزار نفر جمعیت، مجوز راهاندازی یک داروخانه ارایه میشود.
وی ادامه داد: در مکانهایی که جمعیت پزشکی بیشتری مستقر باشند به تناسب فواصل قانونی معین شده، مجوز راه اندازی داروخانه صادر میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شماره پیامک ۱۰۰۰۳۴۱۲۱۰۵۶۲۰ آماده دریافت هرگونه خواسته، شکایت و پیشنهادی از سوی مردم درباره غذا و دارو است.