کد خبر:۴۰۳۲۴۶
سفیر روسیه در انگلیس:

تحویل سامانه اس-۳۰۰ قانونی است و از سر حسن‌نیت و داوطلبنه این قرارداد را متوقف کرده بودیم

«الکساندر یوکوونکو» سفیر روسیه در انگلیس مقاله‌ای نوشته و با اشاره به دلائل بدعهدی روس‌ها در تحویل اس-۳۰۰ به خریدار ایرانی، گفته که با شرایط جاری و پس از قرائت بیانیه لوزان، تحویل این سامانه پدافندی به نفع ثبات منطقه و بین‌الملل است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از «راشاتودی» ، «الکساندر یوکوونکو» سفیر روسیه در انگلیس مقاله‌ای نوشته و با اشاره به دلائل بدعهدی روس‌ها در تحویل اس-300 به خریدار ایرانی، گفته که با شرایط جاری و پس از قرائت بیانیه لوزان، تحویل این سامانه پدافندی به نفع ثبات منطقه و بین‌الملل است.

 

یوکوونکو در مقاله خود که در پایگاه اینترنتی شبکه خبری راشاتودی منتشر شده، نوشته که در سپتامبر 2010، روسیه که تمایل داشت به تلاش 1+5 برای پیشبرد مذاکرات کمک کند، «داوطلبانه و از سر حسن‌نیت و در پاسخ به درخواست شرکای آمریکایی خود»، این قرارداد را متوقف کردیم.

 

این دیپلمات بلندپایه روس به روال حقوقی لازم برای فروش سلاح به یک کشور خارجی هم اشاره کرده و نوشته: «نه قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل و نه دیگر قطعنامه‌های این سازمان، هیچ محدودیتی بر ارسال نسلیحات دفاعی به ایران اعمال نمی‌کرد.»

 

سفیر روس‌ها در لندن به نحوه رفع موانع داوطلبانه مقابل تحویل اس-300 هم پرداخته و گفته: «پس از توافق لوزان، اعمال محدودیت بر فروس اس-300 دیگر بی‌ربط بود.»

 

یوکوونکو در خصوص دلائل فنی غیرمجاز نبودن تحویل اس-300 به ایران گفته: «اس-300 یک سلاح دفاعی است و تهران با داشتن چنینی سلاحی، امنیت هیچ دولتی را در منطقه به از جمله اسرائیل خطر نمی‌اندازد؛ با توجه به شرایط وخیم منطقه، داشتن سامانه دفاع هوایی پیشرفته وسیله مناسبی برای مهار تنش‌ها است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار