آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۹۰۶
واشنگتن پست مدعی شد

کشتی‌های ایرانی حامل سلاح برای یمنی‌ها بعد از مواجهه با ناو آمریکایی از منطقه دور شدند!

یک روزنامه آمریکایی امروز (شنبه) در مقاله‌ای مدعی شد: مقامات پنتاگون روز جمعه گفتند با توجه به این که ناوگانی از کشتی های ایرانی که احتمالا حامل سلاح برای شورشیان(!) یمنی بودند و یک ناو هواپیمابر آمریکایی در حال دور شدن از این منطقه هستند، ظاهرا تنش در سواحل یمن میان آمریکا و ایران در حال فروکش کردن است.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ واشنگتن پست نوشت آیا دور شدن کشتی های ایرانی و ناو هواپیمابر آمریکا از یمن به معنی پرهیز از رویارویی میان این دو کشور است؟


این روزنامه آمریکایی امروز در پایگاه اینترنتی خود در مقاله‌ای  مدعی شد: مقامات پنتاگون روز جمعه گفتند با توجه به این که ناوگانی از کشتی های ایرانی که احتمالا حامل سلاح برای شورشیان(!) یمنی بودند و یک ناو هواپیمابر آمریکایی در حال دور شدن از این منطقه هستند، ظاهرا تنش در سواحل یمن میان آمریکا و ایران در حال فروکش کردن است.


استیو وارن، سخنگوی پنتاگون گفت: «فکر می کنم به تنشی که اوایل این هفته در مورد آن سخن گفته می شد در حال کاهش است».


این روزنامه نوشت مقامات نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه گفتند ناوهای هواپیمابر روزولت و نورماندی از تنگه هرمز به سمت یمن در حرکت هستند، جایی که جنگی به رهبری عربستان بر ضد حوثی ها موجب افزایش تنش در این منطقه شده است. نیروی دریایی آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد هدف از حرکت این ناوها حفظ امنیت و اطمینان از باز بودن خطوط کشتیرانی در این منطقه است.


همچنین اوایل این هفته گزارش شد ناوگانی از نه کشتی ایرانی که برخی از آنها حامل سلاح بودند در این منطقه حضور دارند.


با حرکت ناوهای روزولت و نورماندی به سمت یمن این سوال مطرح شده بود که آیا آمریکا خود را آماده افزایش تنش ها می کند؟ آنها با این اقدام از خلیج فارس دور می شدند در حالی که در آن منطقه از این ناوها برای حمایت از بمباران آمریکا بر ضد مواضع شبه نظامیان دولت اسلامی در عراق و سوریه استفاده می شد. یک مقام نیروی دریایی آمریکا روز جمعه گفت این کشتی ها به محل ماموریت خود در خلیج فارس باز می گردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار