به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدرضا صابری امروز در همایش هفته سلامت در تالار ابن سینای این دانشگاه با بیان اینکه امنیت و ایمنی غذایی دو مقوله جدا از هم هستند، گفت: امنیت غذایی به معنای تامین مردم در دریافت نیاز غذایی آنان است.
وی افزود: متولی تامین نیاز غذایی مردم تولید کنندگان غذا و وزارت کشاورزی میباشد؛ اما ایمنی غذایی مربوط به سلامت ماده غذایی است که مردم میخواهند آن را مصرف کنند و در این رابطه وزارت بهداشت مسئولیت اصلی را بر عهده دارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این نکته که براین اساس در استان خراسان رضوی تلاش شده است تا محصولاتی غذایی دارای بالاترین کیفیت باشند، گفت: در سال 1393 استان خراسان رضوی توانست در میان دیگر استانهای کشور با برنامهریزیهای انجام شده در حوزه سلامت غذا و دارو بیشترین نشان سیب سلامت را از آن خود کند.
صابری تصریح کرد: نشان سیب سلامت را هر ساله سازمان غذا و دارو به محصولاتی میدهد که علاوم بر حفظ سلامتی مردم یک درجه بالاتر رفته است و بر ارتقای سلامت عمومی تاکید دارد.
وی بخش عظیم کار خود را نظارت دانست و با بیان این نکته که سالانه بیش از چهار بازدید از مراکز تولید غذا و صنعتی انجام میدهیم، گفت: بخش عظیم کار ما نظارت است و باید سالیانه متوسط از هر بخش صنعتی تولید غذا چهار بار بازدید داشته باشیم که این تعداد بازدید گاه به شش بار در سال نیز میرسد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که غذا در زندگی همه انسانها نقش مهمی را ایفا میکند، تصریح کرد: بسیاری از بیماریهایی که سالانه گریبانگیر انسان میشود از غذا و نحوه مصرف آن است.
صابری خاطرنشان کرد: حلقههای زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره تنها در صورتی میتواند سالم باشد که ما در رفتار و نگرش خود بر امر سلامتی از طریق تغذیه تغییر رفتار مثبت داشته باشیم.