آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۸۳۲

فراخوان انتخاب شعار محرم

رسم انتخاب و اعلان شعار، در تاریخ اسلام رشته بلندی دارد که سررشته­ آن را باید در جنگ­‌ها و غزوات رسول خدا جست. چنانکه از امیرالمؤمنین علیه­‌السلام نقل شده که شعار مسلمانان در جنگ بدر «یا منصور أمت» بوده­‌است. در کنار این شعارهای عمومی رجزخوانی‌­های سرداران سپاه اسلام که با اشعار و عبارات حماسی خود را معرفی می­‌کردند می‌­تواند نمونه‌ای از شعارهای صدر اسلام را برای ما تداعی کند.
فراخوان انتخاب شعار محرم

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»  هیأت­های سراسر کشور برای چهارمین سال پیاپی در محرم و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، شعار واحدی را سرلوحه کار خود قرار می­دهند.

 

رسم انتخاب و اعلان شعار، در تاریخ اسلام رشته بلندی دارد که سررشته­ های آن را باید در جنگ­ها و غزوات رسول خدا جست. چنانکه از امیرالمؤمنین علیه ­السلام نقل شده که شعار مسلمانان در جنگ بدر «یا منصور أمت» بوده­است. در کنار این شعارهای عمومی رجزخوانی­ های سرداران سپاه اسلام که با اشعار و عبارات حماسی خود را معرفی می­کردند می­تواند نمونه­‌هایی از شعارهای صدر اسلام را برای ما تداعی کند.

 

رسم انتخاب شعار برای برنامه­های هیأت، چند سالی است در میان هیأت­های سراسر کشور رایج شده­است. با توجه به این ریشة تاریخی همواره باید مراقب بود که آسیب و آفت گریبان این سنت را نگیرد. برای همین همواره باید اصولی را برای انتخاب شعار در نظر گرفت که مهم­ترین آن توجه به حفظ روحیة حماسی عاشورا، توجه به پیروزی جبهة حق در این واقعه و پرهیز از انتخاب شعارهایی است که حاصل آن فقط پرداختن به اندوه و ناراحتی از واقعة کربلاست.

 

از این رو هیأت­های سراسر کشور از عموم مردم دعوت می­کند تا شعارهای خود را برای محرم سال 1394 تا تاریخ  15 اردیبهشت امسال به شماره 30001542 پیامک کنند. پس از بررسی شعارهای ارسال شده توسط کارشناسان مربوطه شعار محرم امسال انتخاب می­شود که هیأت­های سراسر کشور برای محرم امسال از آن استفاده خواهندکرد.

 

لازم به ذکر است شعار محرم سال 91، «در عزای زینت دوش نبی» و شعار محرم­ سال­های92 و 93، «هیهات مناالذله» بوده­است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار