کد خبر:۴۰۶۲۱۴
مسئول بسیج دانشجویی گلستان:

افسران واقعی جنگ نرم دانشجویان جهادگر بسیجی هستند

مسئول بسیج دانشجویی گلستان گفت: اردوهای جهادی به شدت در تربیت اثرگذاری مثبت دارد؛ بنابراین افسران واقعی جنگ نرم جهادگران دانشجو هستند که با باور به کار و تزریق نگاه دینی و معرفتی به ساماندهی محرومیت‌ها می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، علی لشکربلوکی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان عصر امروز در کارگاه آموزشی رسم هجرت تابستان 94 در جمع سرگروه‌های اردوهای جهادی، به آسیب شناسی این اردوها پرداخت و گفت: عدم آشنایی تجربی و علمی با کار و عدم پیش بینی ابعاد مختلف یک فعالیت توسط طراح برنامه در هر عرصه و حیطه‌ای آسیب رسان خواهد بود؛ از این رو جهت ارتقای کیفی اردوهای جهادی و رفع آسیب‌های احتمالی و همچنین نواقصی که تا کنون کشف و تجربه شده لازم است که میزان شناخت و درک سرگروه‌ها از نوع فعالیت جهادی، محیط مقصد و شناخت و درک از مخاطبان برنامه‌ها افزایش پیدا کند.

 

وی اردوهای جهادی را یک فعالیت سازمان یافته خواند و افزود: فعالیت جهادی به فعالیتی گفته می‌شود که مازاد صورت طبیعی برای آن توان خرج شود یعنی کار و فعالیتی که با توان مضاعف و اراده و باور عمیق انجام بپذیرد به طور مثال اگر وقایع سوریه را در نظر بگیریم با توجه به معادلات منطقی نظامی و پشتوانه حمایتی غرب از تروریست‌های داعش تا کنون باید بشار اسد کنار گذاشته می‌شد اما آن چه که این معادله به ظاهر منطقی و طبیعی را به هم زد استخراج نفس جهادی از بطن مردم بود که در برابر داعش قرار گرفت.

 

لشکربلوکی به اثرات فرامادی فعالیت‌های جهادی دانشجویان در عرصه سازندگی اشاره کرد و گفت: حرکت جهادی مولفه‌ای است که بسیاری از دانشجویان در آن به خیلی از توانمندی‌های نهفته خویش پی می‌برند در واقع اردوهای جهادی فرآیندی است که دانشجویان را با استعدادهای بالقوه خودشان آشنا می‌کند که همین خودشناسی در نهایت موجب خداشناسی و قرب الی الله خواهد شد که غایت عبودیت و خلقت است از این رو می‌توان گفت اردوهای جهادی در زمره بزرگترین حرکت فرهنگی دستگاه‌های مختلف کشور قرار دارد.

 

مسئول بسیج دانشجویی استان گلستان با تاکید بر اینکه اردوهای جهادی بزرگترین آفند و بزرگترین جریان فرهنگی در مجموعه برنامه‌های کشور است، ادامه داد: اردوهای جهادی به شدت در تربیت اثرگذاری مثبت دارد فلذا افسران واقعی جنگ نرم جهادگران دانشجو هستند که با باور به کار و تزریق نگاه دینی و معرفتی به ساماندهی محرومیت‌ها می‌پردازند.

 

وی در ادامه ضعف مبانی اندیشه ای نیروهای شرکت کننده در اردو، هدف گذاری ناقص، ضعف مدیریت آموزشی و فرهنگی اردوها و همچنین مدیریت سلیقه‌ای و ذهنی فردی و برنامه‌ای را از جمله جدی‌ترین آسیب‌های اردوهای جهادی برشمرد و بیان داشت: تنبلی و ضعف ایمان از جمله آسیب‌های فردی است که در دستیابی به هدف واقعی اردوهای جهادی اختلال ایجاد می‌کند.

 

لشکربلوکی ضعف ایمان را در دو بُعد عدم ایمان به خود و همچنین ضعف ایمان به خدا بررسی کرد و افزود: ایمان دینی و ایمان به خود مکمل یکدیگر هستند و تا تقویت نشوند فعالیت جهادی محقق نمی‌شود.

 

وی در ادامه ضعف برنامه‌ای را نیز یکی از آسیب‌های جدی در اردوهای جهادی دانست و گفت: یکی از علت‌های اساسی عدم فعالیت گروهی مناسب، نداشتن برنامه دقیق و قوی است که ناشی از عدم درک جامعه مخاطب است؛ سطح برنامه ریزی‌ها باید با جامعه هدف سنخیت داشته باشد که این به نوع شناسایی برمی‌گردد.

 

مسئول بسیج دانشجویی استان گلستان در پایان خطاب به دانشجویان جهادی تاکید کرد: در صورت قبول مسئولیت باید آگاه باشیم که مجموعه امکانات و اعتبارات همه از بیت المال هزینه می‌شود و اگر عدم حصول نتیجه ناشی از سو مدیریت و عدم دقت ما باشد باید پاسخگو باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار