آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۳۵۱

«برني ساندرز» نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريکا شد

سناتور برنی ساندرز از اعضای دموکرات سنای آمریکا رسما نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» سناتور برنی ساندرز Bernie Sanders که از اعضای دموکرات سنای آمریکا است، رسما نامزدی خودش را برای انتخابات ریاست جمهوری سال دو هزار و شانزده این کشور اعلام کرد.


وی روز گذشته در خارج از ساختمان کنگره درمقابل دوربینهای خبرنگاران قرار گرفت و گفت.. شما به فردی می نگرید که غیرعادی ترین داستان سیاسی افراد حاضر در کنگره ایالات متحده را دارد. نه تنها من بیش از همه سناتورهای مستقل در تاریخ آمریکا، در کنگره حضور داشته ام ، بلکه برای ریاست جمهوری نیز تلاش کرده و یک درصد آراء را به دست آورده ام. نمی دانم آیا باید به این نتیجه افتخار کنم یا خیر. من در انتخابات آخر برای سنا، هفتاد و یک درصد آراء ایالت خود را به دست آوردم. من نمی خواهم برای فعالیتهای انتخاباتی خود از میلیاردهای آمریکا پول دریافت کنم.


وی در ادامه گفت.. من به طرح جنگ عراق رای منفی دادم. من نه تنها به این طرح، رای منفی دادم بلکه هدایت کسانی را هم در سنا برعهده داشتم که با این جنگ مخالف بودند. با گذشت زمان بسیاری از مطالبی که آن زمان (سال 2003) بیان می کردم ، درست از آب درآمد. من می گفتم که این اقدام سبب بی ثباتی گسترده در منطقه خواهد شد که همین طور هم شد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار