بهره‌برداری از فاز دوم پروژه عمرانی ساختمان آموزشی علمی کاربردی لوله سازی اهواز
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۳۷۴

بهره‌برداری از فاز دوم پروژه عمرانی ساختمان آموزشی علمی کاربردی لوله سازی اهواز

فاز دوم پروژه عمرانی ساختمان آموزشی سالن آموزشی و پژوهشی سردار شهید تقوی در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لوله سازی اهواز افتتاح شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،‌ سالن آموزشی و پژوهشی سردار شهید تقوی پنج شنبه در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لوله سازی اهواز افتتاح شد.


این افتتاحیه  با حضور مدیران ارشد شرکت لوله سازی اهواز، ریاست، معاونین، پرسنل و جمعی از دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لوله سازی اهواز صورت گرفت. مهدی محمدزاده در این زمينه اظهار داشت: با نگاه ویژه به نیازهای دانشجویان این سالن آموزشی در مساحت ۲۵۰ متر مربع زیر بنا احداث شده است.

 

رئیس این مرکز آموزش عالی در ادامه تصریح کرد: هدف از احداث این سالن آموزشی نزدیک شدن به استانداردهای مورد نظر و تعریف شده از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بالابردن کیفیت امکانات آموزشی و افزودن فضای مناسب آموزشی به ظرفیت های موجود در مرکز بوده است.

 

وی گفت: این پروژه عمرانی از نیمه دوم اسفندماه سال گذشته آغاز گردید و با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال پس از گذشت حدود دو ماه  با ساخت ۴ کلاس آموزشی استاندارد به بهره برداری  رسید.

 

مهدی محمدزاده هدف از نامگذاری این سالن آموزشی را با نام سردار شهید حمید تقوی زنده نگه داشتن آن شهید گرانقدر دانست و افزود:  شهید حمید تقوی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و از مبارزان جبهه  اسلام در مقابل تکفیری ها در عراق بودند که در مقابله با تروریست های داعش در سامرا هدف تیر تک تیراندازهای این گروه قرار گرفت و به مقام رفیع  شهادت رسیدند.

 

گفتنی است در این مراسم نیز سالن اداری-آموزشی شهید کجباف که به منظورخدمات رسانی به دانشجویان و استقرار کارشناسان آموزش بازسازی و تجهیز شده بود افتتاح گردید.

پربازدیدترین آخرین اخبار