به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی محمد شاعری با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به تأثیرات مخرب بلند مدت زیست محیطی ظروف پلاستیکی دیرتجزیه پذیر، خرید و استفاده از این محصولات باید متوقف و نسبت به جایگزینی آن با محصولات زیست تخریب پذیر اقدام شود.
وی با بیان اینکه حذف کیسه ها و ظروف پلاستیکی در دستور کار شهرداری تهران است افزود: طی ابلاغیه ایی به تمامی مناطق 22 گانه،معاونت ها، سازمانها، ادارات کل و واحدهای ستادی ، خرید و مصرف هر گونه مواد پلاستیکی یکبار مصرف ممنوع گردید.
به گفته شاعری در ماده 38 احکام برنامه عملیاتی 5 ساله دوم ، شهرداری تهران به استفاده از وسایل بسته بندی و ظروف تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست در فضاهای عمومی شهری و ساختمان ها و تأسیسات تحت مالکیت شهرداری و در راستای استقرار استاندارد بین المللی ISO14001 ملزم شده است .
وی با اشاره به مضرات ظروف یکبار مصرف و استفاده بیش از حد برخی شهروندان از این ظروف گفت: استفاده از ظروف یکبار مصرف برای غذاهای داغ ، سرطان زاست و باید با مشارکت یکدیگر ظروف یکبار مصرف را از زندگی حذف کنیم.
شاعری تصریح کرد: پلاستیکها، ظروف و انواع دیگر مواد پلیمری دور ریخته شده، علاو بر مشکلات زیستمحیطی، مشکلات بهداشتی و اجتماعی ایجاد کرده و عوارض اقتصادی فراوانی را نیز به همراه دارند.
وی عرضه رایگان کیسه پلاستیکی در مراکز خرید و درخواست کیسه پلاستیکی بیش از کالای خریداری شده توسط شهروندان را عادتی نادرست دانست و گفت: تغییر فرهنگ الگوی مصرف شهروندان از کیسه هایی با قابلیت استفاده مجدد همچون کیسه های پارچه ای و پاکت های کاغذی به جای کیسه های پلاستیکی از موضوعاتی است که باید به طور جدی دنبال شود.