کد خبر:۴۱۰۲۰۴

جراحی بینی، دانشجوی ۲۴ ساله کردستانی را به کام مرگ فرستاد

دانشجوی ۲۴ ساله کردستانی به نام دلنیا رحیمی در جراحی ساده بینی به علت کم‌کاری پزشک مربوطه در انجام عمل به علت مسدود نکردن رگ داخل بینی بعد از عمل و بازگشت خون وی به مغز، در بیمارستان توحید سنندج جان خود را از دست داد.
 جراحی بینی، دانشجوی ۲۴ ساله کردستانی را به کام مرگ فرستاد

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش، سريال تكراري خطاي پزشكي در استان كردستان سال هاست كه رسانه‌هاي جمعي و گوش و چشم شهروندان را مي‌آزارد؛ اما همچنان اين سريال تراژيك به اجبار بر پرده زندگي مردمان اين شهر در اوج بي خيالي مسئولان مسئوليت گريز اكران مي‌شود.
 

 

هنوز داغ مرگ شيوا زارعي، دختري كه چند ماه پيش زير تيغ جراحي انحراف و زيبايي بيني در كلينيك نور سنندج فوت شده بود، نگذشته است که بار دیگر خطای پزشکی تکرار شد و این بار هم دختری 24 ساله از کردستان زیر تیغ جراحی بینی فوت کرد.



متاسفانه دختر 24 ساله کردستانی به نام دلنیا رحیمی، دانشجوی ترم آخر کارشناسی دانشگاه کردستان در جراحی ساده بینی به علت کم کاری و کوتاه کاری پزشک مربوطه در انجام عمل به علت مسدود نکردن رگ داخل بینی بعد از عمل و بازگشت خون وی به مغز، در بیمارستان توحید سنندج جان خود را از دست داد.

 

درباره علت اين فوت فرضيه‌هايي مطرح است كه يكي از آنها مربوط به نوع آزمايشات پيش از انجام عمل زيبايي است. اينكه آيا پزشك جراح، مشكلات و بيماري‌هاي يك بيمار را بطور شفاهي و بدون مدرك پزشكي قبول مي‌كند و اصلا روند كار به چه صورت است.
 

 

جراحی زیبایی بینی از جمله جراحی‌های غیر‌اورژانسی است. برای همین باید در مراکزی انجام شود که حداقل استانداردها در آن بخصوص استانداردهای بیهوشی رعایت شده باشد و به دست افرادی انجام شود که از نظر علمی احساس مسئولیت کنند و برای بیمار اهمیت قائل شوند.
 

 

می‌گویند ایران رتبه اول دنیا را در جراحی زیبایی بینی دارد. می‌گویند بیماران باید از عوارض و خطرات احتمالی جراحی آگاه شوند و بعد بینی‌شان را به جراح بسپارند. می‌گویند بسیاری از داوطلبان جراحی زیبایی بینی مشکلات روانی ‌دارند که اگر به درمان آن پرداخته شود، دیگر سراغ عمل جراحی نمی‌روند.



می‌گویند هر روز دو نفر در دنیا زیر عمل جراحی زیبایی بینی می‌میرند. همه اینها را می‌گویند و باز می‌گویند ایران رتبه اول دنیا را در جراحی زیبایی بینی دارد.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴
اونوقت 7000 تا پزشک به سریال در حاشیه انتقاد می کنند. کجان این 7000 تا طومار پر کنن و شکایت کنن از همکارشون!!!
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار