کد خبر:۴۱۰۲۸۸

صدور حکم سرکرده فرقه انحرافی حلقه بعد از آخرین دفاع

حکم پرونده سرکرده فرقه انحرافی حلقه که نهم اردیبهشت ماه به‌اتهام افساد فی‌الارض از طریق منحرف کردن افراد برگزار شد، پس از ارایه لایحه آخرین دفاع صادر می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» محمد‌عطی طاهری سرکرده فرقه انحرافی عرفان کیهانی یا حلقه در ایران است که 14 اردیبهشت ماه سال 90 بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به‌اتهام توهین به مقدسات، مداخله غیرقانونی در امور پزشکی و درمان بیماران، ارتکاب فعل حرام و رابطه نامشروع با لمس نامحرم، استفاده غیرمجاز از عناوین علمی (دکتر و مهندس)، ضاله بودن کتب و آثار، به 5 سال حبس، پرداخت 900 میلیون تومان جزای نقدی و 74 ضربه شلاق محکوم شد.

 

افساد فی‌الارض از طریق منحرف کردن افراد، دیگر اتهام طاهری بود که دادگاه به تحقیقات صورت گرفته در این بخش اشکال نقص گرفت و پرونده برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارسال شد. در نهایت، دادسرا پس از رفع نواقص، پرونده را مجدداً به دادگاه ارسال کرد و ششم اسفند ماه سال 93 برای رسیدگی به این اتهام تعیین شد اما با درخواست استمهال متهم، دادگاه برگزاری جلسه محاکمه را به تاریخ دیگری موکول کرد.

 

شعبه 28 دادگاه انقلاب، نهم اردیبهشت ماه را برای محاکمه طاهری تعیین کرد و روز چهارشنبه دو هفته گذشته، به اتهام سرکرده فرقه انحرافی حلقه مبنی بر افساد فی‌الارض از طریق منحرف کردن افراد رسیدگی شد.

 

سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع طاهری در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا دادگاه حکم این پرونده را صادر کرده است یا خیر، گفت: شعبه رسیدگی‌کننده به ما یک هفته مهلت داده لایحه آخرین دفاع خود را تحویل دهیم و تا روز دوشنبه هفته جاری (21 اردیبهشت) لایحه دفاعیه خود را خواهم داد.

 

به‌گفته وی بعد از تحویل لایحه آخرین دفاع و مطالعه آن توسط قاضی، دادگاه در خصوص این پرونده تصمیم خود را اتخاذ می‌کند.

 

علیزاده طباطبایی مدعی است تمام فعالیت‌های موکلش تا لحظه‌ای که بازداشت شده، قانونی و با اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح بوده است.

 

 اخیراً نیز 12 نفر از مسترهای فرقه انحرافی عرفان حلقه، در مجموع به 24 سال زندان و پرداخت 100 میلیون تومان جریمه به‌دلیل تحصیل مال نامشروع محکوم شدند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار