آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۳۲۷
شوهانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اقدام سنای آمریکا نشان داد نمایندگان به دولت آمریکا بی‌اعتماد هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اعضای مجلس و سنای آمریکا با تصویب طرح نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای با ایران به جهانیان نشان دادند که به دولت خود بی‌اعتماد هستند.

احمد شوهانی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به اقدام سنای آمریکا در تصویب طرح نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای با ایران گفت: این اقدام کنگره سیگنال منفی به طرفینی که امروز در میز مذاکره حاضر شده‌اند می‌دهد و روش اشتباهی است که کنگره آمریکا در روند مذاکره انجام می‌دهد.


وی در ادامه افزود: معتقدم رفتار کنگره سنای آمریکا در حهت دعوایی که کنگره با دولت آمریکا دارد صورت گرفته است و این رفتار دعوای داخلی کشور آمریکا بشمار می‌رود.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در مذاکرات و رسیدن به توافق، ایران دولت آمریکا را می‌شناسد و کاری به دعواهای داخلی کشور آمریکا ندارد لذا هر توافقی که بخواهد صورت گیرد دولت آمریکا ملزم به اجرای بند بند توافق نامه است.


نماینده مردم ایلام در خانه ملت با تأکید بر این مطلب که اعضای مجلس و سنای آمریکا با این اقدام خود به جهانیان نشان دادند که به دولت خود بی‌اعتماد هستند، بیان کرد: رفتار سنای آمریکا باعث شد تا سیگنال منفی نیزبه نمایندگان مجلس و مردم کشورمان وارد شود لذا مجلس قطعا در این زمینه اقدام به مثل خواهد کرد.


این نمانیده مردم در مجلس گفت: چندین طرح از جمله طرح الزام دولت به تصویب توافق هسته‌ای در پارلمان در دستور کار نمایندگان قرار دارد که تاکنون بیش از ۲۰۰ نماینده این طرح را امضاء کرده‌اند و در اولین جلسه کمیسیون امنیت در دستور کار اعضای کمیسیون قرار خواهد گرفت.


شوهانی در ادامه اظهارداشت: هر اقدامی که مجلس و سنای آمریکا بخواهد علیه ایران انجام دهد قطعا نمایندگان نیز اقدام به مثل خواهند کرد چراکه ما فرش قرمزی برای هیچ کشوری پهن نکرده‌ایم که با ما وارد مذاکره شوند بلکه آن‌ها بودند که از ایران دعوت کردند تا در پای میز مذاکرات حاضر شوند لذا باید روند مذاکرات در یک شرایط مساوی برای طرفین به پیش رود و لزومی ندارد بعد از توافق نامه سنای آمریکا بخواهد بر روند فعالیت هسته‌ای ایران نظارت کند.


وی تصریح کرد: اگر سنای آمریکا بخواهد در روند مذاکرات خللی ایجاد کند بدانند که پروتکل الحاقی را که باید به تصویب مجلس برسد نمایندگان با این رفتار سنای آمریکا زیر بار امضای این پروتکل نخواهد رفت.


شوهانی در ادامه به تدوین تحریم‌های جدید در خصوص حقوق بشر ایران توسط نهاد فدرال آمریکا اشاره کرد و گفت: شکی در این نیست که تدوین تحریم‌های جدید علیه ایران خلاف روح مذاکرات است و همواره در دنیا شاهد این هستیم که اگر مذاکره‌ای در حال به وقوع پیوستن است همه ارکان کمک می‌کنند تا توافق حاصل شود اما در آمریکا این روند را اصلا مشاهده نمی‌کنیم و هرگاه مذاکرات به یک نقطه‌ای می‌رسد شاهدیم که سنا یا کنگره و یا هر نهاد دیگری در آمریکا به دنبال ایجاد خلل در روند توافق هستند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: از آمریکا در جهت تدوین توافق نامه صدای واحدی را نمی‌شنویم شاید دولت آمریکا در به توافق رسیدن مصمم باشد اما رکن دیگر قدرت موجود در آمریکا عکس اصرار دولت آمریکا عمل می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار