آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۴۵۸

توقف کار ۶ شرکت نفتی نیجریه در پی درگیریها

خرابکاریهای پیشین در این منطقه باعث شده بود تولید نفت این شرکتها از اواخر دسامبر ٢٠١٤ تا هفته نخست ژانویه ٢٠١٥ متوقف شود. این اتفاق یک‌بار دیگر هم در هفته نخست مارس امسال رخ داد و آخرین بار هم در هفته پایانی آوریل تا هفته نخست می، تولید نفت این منطقه متوقف بود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ شرکتهای شل، سپالت و چهار شرکت داخلی نیجریه پس از خرابکاری در خط لوله "ترانس فورکادوس"، عملیات تولید نفت را در میادین فعال در مناطق غربی دلتای نیجر متوقف کرده‌اند.
 

این شرکتها که یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی نفت نیجریه نیز عضو آنهاست  پس از ناآرامیهای اخیر در دلتای نیجر، تولید را از این منطقه متوقف کرده‌اند.
 

نیجریه، بزرگترین تولیدکننده نفت در آفریقا، همه روزه درگیر ناآرامیهایی است که تولید و صادرات نفت آن را تهدید می کند و دنیای مدرن و تشنه به انرژی امروز را دچار نگرانی کرده است.
 

خط لوله ترانس فورکادوس (TFP)  نفت‌خام تولید شده توسط این شرکتها را از میادین نفتی به پایانه صادراتی فورکادوس نیجریه منتقل می‌کند.
 

خرابکاریهای پیشین در این منطقه باعث شده بود تولید نفت این شرکتها از اواخر دسامبر ٢٠١٤ تا هفته نخست ژانویه ٢٠١٥ متوقف شود. این اتفاق یک‌بار دیگر هم در هفته نخست مارس امسال رخ داد و آخرین بار هم در هفته پایانی آوریل تا هفته نخست می، تولید نفت این منطقه متوقف بود.
 

آستین آورو، مدیرعامل شرکت سپالت در این زمینه گفت: هربار که خط لوله ترانس فورکادوس از کار می‌افتد ما دچار دردسر می‌شویم. در سال ٢٠١٤ ما پیش‌بینی کرده بودیم که تولید نفت این منطقه ٣٥ روز متوقف باشد، اما در نهایت در ٧٥ روز سال شاهد تولید نفت نبودیم. در ٣٠ روز نخست سال جدید هم دست کم در ١٥ روز از تولید نفت خبری نبود. بنابراین، خط لوله ترانس فورکادوس مشکل بزرگی برای همه ماست که نفت را نمی‌توانیم به فورکادوس برسانیم. این مشکل ما شرکتها در واقع مشکل اصلی کل کشور است.
 

فقر، جرم و جنایت و فساد، فضایی است که از سالها قبل بر جنوب نیجریه حکمفرما شده است، اما از سال گذشته درگیریها و حمله های پیاپی به تاسیسات نفتی این منطقه و سرقت از خطوط لوله نفت به دست گروههای جدایی طلب به شدت افزایش یافته است؛ به طوری که این کشور ششمین صادرکننده نفت در جهان، سال گذشته به دلیل کاهش تولید نفت به میزان یک چهارم درآمد خود، به عبارت دیگر، حدود ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از دست داد.
 

آشکارترین تاثیر این ناآرامیها را می توان بر قیمت جهانی نفت مشاهده کرد. برخی ناظران در سناریوی فاجعه آمیز پیش بینی کرده اند که صنعت نفت دلتای نیجر تا یک یا دو سال آینده به طور کامل از کار خواهد افتاد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار