کد خبر:۴۱۱۵۷۹

صدا و سیما، اولین مقصد هیأت رسانه ای قرقیزستان

هیأت رسانه‌ای کشور قرقیزستان از شبکه های تلويزيوني خبر، سحر, الکوثر، العالم و همچنين رادیو روسی و قرقیزی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هیأت رسانه‌ای کشور قرقیزستان متشکل از رئیس شبکه تلویزیونی اکو ماناس، رئیس شبکه رادیویی الماس و نویسندگان و فعالان رسانه‌ای این کشور، که به میزبانی بنیاد اندیشه اسلامی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وارد ایران شده اند،صبح امروز 23ارديبهشت ماه از شبکه های تلویزیونی العالم، خبر، سحر, الکوثر، و همچنين رادیو روسی و قرقیزی دیدار کردند.

 

سپس هیأت رسانه‌ای کشور قرقیزستان با خطیبیان مدیر کل اروپا و آمریکای برون مرزی صدا و سیما ديدار و گفتگو كردند.

 

در این دیدار، خطیبیان ضمن ابراز همکاری و تعامل با شبکه تلویزیونی قرقیزستان، موضوع دریافت اطلاعات به زبان های روسی و انگلیسی را مطرح كرد.

 

دراين ديدار، تعامل در زمینه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به منظور راه اندازی سایتی درباره ایران و با دامنه قرقیزی (KG) به مسئولیت «رستم خوش مرادف» مدیر رادیو الماس تاكيد شد.

 

اين هیأت رسانه‌ای با همكاري رايزني فرهنگي كشورمان در قرقيزستان از روز سه شنبه 22 اردیبهشت به مدت يك هفته وارد ایران شدند. هدف از این سفر آشنایی با ایران و تبادل نظر و گسترش تعاملات رسانه ای و فرهنگی دو کشور عنوان گردیده است.

 

دیدار و نشست با رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همچنین معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بازدید از پارک فناوری پردیس، کتابخانه ملی، پژوهشگاه رویان و روزنامه شرق از جمله برنامه های این گروه است.

 

گفتني است شبکه بین المللی العالم در فوریه 2003 میلادی همزمان با تجاوز نیروهای آمریکایی و انگلیسی به کشور عراق فعالیت خبری خود را به زبان عربی آغاز كرد. برخورداری از اتاق خبر(News Room) پیشرفته و دیجیتال ،50 خبرنگار در بیش از40 نقطه جهان ، 4 دفتر رسمی ( تهران، بیروت، بغداد و دمشق) و چند دفتر غیر رسمی پخش اخبار سراسر جهان را در کوتاه ترین زمان برای این شبکه امکان پذیر ساخته است. این شبکه روزانه در 44 بخش کوتاه و مشروح خبری همراه با تحلیل و گزارش، رویدادهای مهم بین المللی را در اسرع وقت به مخاطبان می رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار