به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر مرتضوی کیاسری رئیس هیأت اجرایی مجمع عمومی خانه احزاب عصر امروز (دوشنبه) طی یک نشست خبری که در محل دبیرخانه مجمع عمومی خانه احزاب برگزار شد، اظهار داشت: برای مجمع عمومی خانه احزاب از 180 حزب دعوت کردهایم تا در این مجمع حضور داشته باشند.
وی به تشریح روند تلاشها برای احیای خانه احزاب از سوی احزاب و جناحهای مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: تلاشها برای احیای خانه احزاب نزدیک به دو سال توسط گروههای مختلف، احزاب و جناحمختلف دنبال میشد.
مرتضوی کیاسری با بیان اینکه 20 اسفند 93 هیأت اجرایی خانه احزاب تصویب شد، گفت: ما جلسهای در حزب تمدن اسلامی صورت دادیم و از آن زمان به بعد شتاب بیشتری به کارها داده شد.
رئیس هیأت اجرایی مجمع عمومی خانه احزاب به ایرادات و مشکلات خانه احزاب گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: آسیبشناسیهای ما نشان میداد که خانه احزاب قبل با دو مشکل عمده مواجه بود یک مسئولان اجرایی دولت قبل نگاه مثبتی به خانه احزاب نداشت و دوم اینکه در خود خانه احزاب به دلیل شورای مرکزی اختلافاتی به وجود آمده بود. چرا که عدهای پس از هر انتخاباتی در قالب بازندگان خانه احزاب با برخی موارد مخالفت میکردند.
مرتضوی کیاسری با تاکید بر اینکه با تغییرات اساسنامه بنا داریم داستان برنده و بازنده خانه احزاب را جمع کنیم، گفت: باید فرهنگ برندگی و بازندگی تغییر کند و همه به خانه احزاب به چشم یک پناهگاه که میتوان در آن کارهای حزبی و گسترش فرهنگ حزبی را دنبال کنند، نگاه کنند.
وی تاکید کرد:باید در خانه احزاب مشترکات را دنبال و به جای کارهای سیاسی به دنبال ارتقاء جایگاه حقوق احزاب و دفاع از فرهنگ تحزب باشیم و به همین منظور ما در کمیته محتوایی هیات اجرایی مجمع عمومی خانه احزاب برخی از بندهای اساسنامه را بازنگری کردیم.
مرتضویکیاسری خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که هر سه جناح اصلاحطلب،اصولگرا و مستقل 7 کاندیدا داشته باشند و شورای مرکزی به طور مساوی بین این جناحها تقسیم شود یعنی 21 نفر عضو اصلی و 6 نفر عضو علیالبدل شوند.
وی با بیان اینکه جلسات شورای مرکزی خانه احزاب طبق روال گذشته دنبال خواهد شد،گفت: البته اعضای شورای مرکزی آخرین دوره خانه احزاب وفاداری کرده و جلسات را برگزار کردند.
رئیس هیات اجرایی مجمع عمومی خانه احزاب با تأکید بر اینکه هیچ کدام از احزاب برای حضور در مجمع عمومی خانه احزاب اعلام مخالفت نکردند گفت: ما نزدیک به 100 ساعت با دبیران کل احزاب و برخی از اعضای تشکل های مختلف تماس تلفنی داشتهایم.
مرتضوی کیاسری در مورد پیشنهاد برخی از احزاب مبنی بر اینکه خانه احزاب باید به باشگاه احزاب تغییر نام یابد، گفت: فکر نمیکنم خیلی تغییر نام تغییری ایجاد کند.
وی در پایان از دولت روحانی خواست برای خانه احزاب مکانی در شأن 200حزب و تشکل سیاسی در نظر بگیرد و به یارانه احزاب نیز توجه جدی داشته باشد.