کد خبر:۴۱۳۱۸۸

ترجمه کتاب « فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی» توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب «فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی» توسط عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان ترجمه شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، کتاب «فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی» نوشته شارون پاستور سیمسون و مارتاسی.استرائوس توسط محمود قاسم نژاد، دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان ترجمه شد.

 

این کتاب مشتمل بر ۱۲ فصل و در برگیرنده عوامل مؤثر بر کیفیت میوه ها و سبزی ها، مدیریت ضایعات، عوامل مربوط به سلامت مواد  غذایی و روش های فرآوری محصولات باغی می باشد.


همچنین تکنولوژی های رایج و تکنولوژی های مدرن پس از برداشت بطور کامل در این کتاب شرح داده می‌شود و منبع با ارزشی برای محققین، پرسنل کنترل کیفیت مواد غذایی و دانشجویان رشته علوم باغبانی و صنایع غذایی و افراد دخیل در جابه جایی و نگهداری میوه ها، سبزی ها و گیاهان زینتی می‌باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار