آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۵۱۹
بر خلاف توافق لوزان

آمریکا دو شرکت عراقی و اماراتی را برای فروش هواپیما به ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت عراقی و اماراتی را به دلیل فروش هواپیما و قطعات یدکی به ایران مورد تحریم قرار داد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از بلومبرگ، شرکت های هواپیمایی النصر عراق و اسکای بلو برد اوییشن امارات به دلیل فروش هواپیما به شرکت ایرانی ماهان مورد تحریم قرار گرفتند.

 

این تحریم ها از سوی دولت ایالات متحده و وزارت خزانه داری این کشور به بهانه نقض تحریم های اعمال شده از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران بر ضد این شرکت های هواپیمایی اعمال شده است.

 

طی هفته های گذشته، هواپیمایی ماهان جمهوری اسلامی ایران از دو شرکت النصر عراق و اسکای بلو برد اوییشن امارات، که تحت تملک یک شهروند سوری تبار به نام اسام شموت است، تعدادی هواپیمای ایرباس و قطعات یدکی خریداری کرده است.

 

بر اساس حکم دولت آمریکا، تمام دارایی های این دو شرکت که تحت حاکمیت آمریکا هستند مسدود شده و شهروندان آمریکایی از انجام فعالیت های اقتصادی با این شرکت ها منع خواهند شد.

 

آدام جی زوبین، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در بخش تروریسم و اطلاعات مالی، طی سخنانی در این باره تأکید کرد ما به صورت فعال به مقابله با نقض تحریم های ایران خواهیم پرداخت.

 

این مقام آمریکایی تأکید کرد، ما از تحریم افراد و شرکت های که در نقض تحریم ها کمک می کنند، دریغ نخواهیم کرد.

 

بر اساس اعلام وزارت  خزانه داری آمریکا، شرکت النصر عراق در اوایل ماه جاری میلادی حداقل 8 هواپیمای ایرباس A340 و یک هواپیمای ایرباس A320 به ایران منتقل کرده است. ارزش این قرار داد از سوی این وزارتخانه دهها میلیون دلار ارزیابی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عماد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۱
چیزی که واقعا جالبه بی بی سی اعلام کرد که این تحریم های اعلام شد توسط امریکا برای این شرکت های هواپیما فرمالیته است !!!!!!
برای ساکت کردن اسرائیل
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار