به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، آئين تجليل از مقام شامخ جانبازان، آزادگان و ايثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی زنجان امروز با حضور کرمی، فرمانده سپاه زنجان، عليرضا بيگلری، رئيس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، حجت الاسلام شيرمحمدی، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نيک بخش، رئيس بنياد شهيد استان و جمع کثيری از جانبازان، آزادگان و ايثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
در اين مراسم، حجت الاسلام مهدی فاطمی منش، کارشناس مذهبی رسانه ملی، با اشاره به پنج يادگاری شهدا افزود: اولين واژه اين يادگاری، فرهنگ ايثار و شهادت بود که با تکيه بر اين فرهنگ، در دنيا و در جنگ ها تغيير حاصل شد و سبب ايجاد حيرت در دنيا شد.
وی دومين واژه را شامل ولايت و امام برشمرد که در مشاهده 50 هزار وصيت نامه شهيد، پيروی از سالار شهيدان، حضرت ابا عبدالله الحسين (ع)، صبر زنيب (س) و مبحث حجاب اشاره شده است.
وی سومين واژه يادگاری شهدا را، توانستن ذکر کرد که در دوران جنگ تحميلی در رويارويی با دشمنان، در عمل، واژه توانستن را در معرض ديد دنيا قرار دادند.
همچنين چهارمين واژه، اخلاص و کار کرن برای خدا بود که در واقع هيچ فردی به خاطر پول اعضای بدن و هستی خود را از دست نمی دهد مگر در راه خدا.
کارشناس رسانه ملی، پنجمين واژه را، قناعت ارزيابی کرد که دشمن با جنگ نظامی و فرهنگی به اهداف خود دست نيافت و در حال حاضر با جنگ اقتصادی وارد عمل شده که در اين حيطه واژه قناعت معنا می بايد و بهترين راهبرد است.
ديگر سخنران اين مراسم حجت الاسلام شيرمحمدی، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبريک اعياد شعبانيه، گفت: خداوند متعال در قرآن می فرمايد کسانی که به خدا لبيک گفتند بعد از تحمل سختی ها، کار نيکی انجام دادند و تقوا پيشه کردند و در نهايت خداوند به جهت تحمل اين مشقت ها اجر بزرگی به آنها اعطا می کند.
وی در ادامه با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری، افزود: جانبازان همان شهدای زنده هستند و مثل شهيدان به ميدان جهاد و جنگ عازم شدند ولی لطف خداوند شامل حالشان شد تا بتوانند حافظ کرامت الهی خود باشند و اين حفاظت از کرامت الهی وظيفه خطيری است که جانبازان را به عنوان ميراث دار انقلاب اسلامی تهديد می کند.
مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکيد بر وظيفه خطير جانبازان تصريح کرد: جانبازان در هر مکانی که ورود می کنند نماد يک جريان فکری و فرهنگی هستند و اين جريان فکری به دنبال اين است که انسان ها را از حيث زندگی به جايی برساند که انسان بداند اشرف مخلوقات و عامل خداوند است و از حيث اجتماعی، فردی و سياسی به جايی برسد که بشريت بتواند در آرامش زندگی کند.
حجت الاسلام شیرمحمدی تصریح کرد: به عنوان سمبل و الگوی تقوا، در هر حال مدافع حقوق خود باشند؛ چراکه به خاطر جهاد در راه خدا عازم جبهه ها شدند و در برابر محروميت هايی که در جنگ متحمل شدند با خداوند متعال معامله کرده اند که اين معامله بی مزد نمی ماند و در آخرت پاداش خوبی عايد آنها می شود.
در اين مراسم عليرضا بيگلری، رئيس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نيز، ضمن تبريک اعياد شعبانيه، گفت: زمانی که زندگی امامان معصوم را بررسی میکنيم، متوجه می شويم که موهبت تاسی و پيروی از اين عزيزان برای مسلمانان هديه و موهبت عظيمی ست که ريشه در تک تک احاديث دارد و وجود رهبران و امامان و مشاهده رفتار، اعمال و کردار آن ها به عنوان سرمشق و درس بزرگ زندگانی است.
مدير ارشد دانشگاه افزود: در جنگ تحميلی هشت ساله عده ای با تاسی از امام و سرورشان حضرت امام حسين (ع) به فيض شهادت نائل شدند و عده ای با پيروی از حضرت ابوالفضل العباس (ع) به جانبازی نائل شدند که عزيزان جانباز به عنوان الگوی سايرين، وظيفه سنگينی بر دوش دارند و آن وظيفه خطير، وفای به عهد و عمل به ميثاق های ايثارگری است.
بيگلری در ادامه با آرزوی طول عمر با برکت برای مقام معظم رهبری، برای تمام مسلمين جهان آرزوی موفقيت و سربلندی کرد و افزود: جنگ هشت ساله سبب واکسينه شدن ايران اسلامی برای قرن ها شد و حفظ اين انقلاب با اتحاد داخلی حاصل شده است و بايد با اتحاد و همدلی در نگهداری آن بکوشيم.
لازم به ذکر است، در اين مراسم از تمامی ايثارگران دانشگاه و واحدهای تابعه با اهدای لوح تقدير و جايزه تجليل به عمل آمد و همچنين 35 ايثارگر منتخب دانشگاه و واحدهای تابعه نيز قدردانی شد.