کد خبر:۴۱۴۰۰۰
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران خطاب به وزیر علوم؛

آیا حضور «عباس عبدی» و «سعید حجاریان» در دانشگاه تهران به صلاح دانشگاه است؟

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در نامه‌ای به وزیر علوم اعلام کرد: آیا حضور آقایان «عباس عبدی» و «سعید حجاریان» در دانشگاه تهران که در دادگاه بررسی اغتشاشات پس از انتخابات سال۸۸ که از عوامل «فتنه و آشوب» معرفی شدند، به صلاح دانشگاه است؟
آیا حضور «عباس عبدی» و «سعید حجاریان» در دانشگاه تهران  به صلاح دانشگاه است؟

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در نامه‌ای به وزیر علوم نسبت به روند مدیریت دانشگاه تهران انتقاد کرد که متن نامه به شرح زیر است:

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری


جناب آقای دکتر فرهادی


سلام علیکم


پس از تصدی وزارتخانه پر اهمیتی چون وزارت علوم توسط حضرتعالی، همواره بنای جنبش دانشجویی مسلمان بر نقد سازنده و گوشزد کردن اشتباهات و کاستی‌ها در جریان امور حاکم بر وزارتخانه مطبوع جنابتان بوده است.


امروز مهم‌ترین معضلی که گریبان وزارت علوم تحقیقات و فناوری را گرفته است، سلطه انحصار طلبان و حاکمیت جریانات سیاسی تند رو بر بدنه وزارت علوم و همچنین حضور مدیران وابسته به احزاب سیاسی در راس دانشگاه‌های مختلف کشور است که البته حضور بیست و اندی سرپرست بجای رییس در دانشگاه‌ها بی‌ارتباط به امر مذکور نیست.


جناب آقای فرهادی


وضعیتی که امروز دانشگاهی مادر چون دانشگاه تهران به آن دچار شده است حاصل سوء تدبیر در نحوه مدیریت دانشگاه است که نه تنها امید را در میان دانشجویان از بین خواهد برد، بلکه آینده کشور نیز که ارتباطی مستقیم با وضعیت دانشگاه‌ها دارد را نیز دچار اخلال خواهد کرد. در حال حاضر قریب به اتفاق دانشگاه‌های کشور و در راس آن دانشگاه تهران بوسیله مدیرانی اداره می‌گردد که با سیاست‌هایشان در حال تبدیل دانشگاه به مامنی برای اهداف سیاسیشان هستند. لازم به ذکر است که اولین نهادی که از این سیاسی کاری‌ها متضرر خواهد گشت دولت یازدهم و به دنبال آن، وزارت علوم خواهد بود.


پس از فاجعه‌ای که در جریان انتخابات «هیات نظارت بر نشریات دانشجویی» رخ داد و از دانشگاه تهران فقط به طیف خاصی اجازه دادن رای داده شد، حال بار دیگر تصمیمی دیگر در جهت تبدیل دانشگاه تهران به یک باشگاه سیاسی از سوی سرپرست دانشگاه تهران جناب آقای دکتر نیلی لحاظ گردیده است که به موجب این تصمیم شاهد حضور دو تن از اشخاصی که در دادگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران با اتهامات مختلف از جمله «اقدام علیه امنیت ملی» محکوم گردیده‌اند، خواهیم بود.


آیا اخذ تصمیماتی این چنینی و حضور اشخاصی که روزی کشور را با سنگین‌ترین هزینه‌های ممکن رو به رو ساخته‌اند، مفهومی به غیر از تلاش برای وصول «مقاصد سیاسی احزاب خارج از دانشگاه» دارد؟


آیا حضور آقایان «عباس عبدی» و «سعید حجاریان» در دانشگاه تهران که در دادگاه بررسی اغتشاشات پس از انتخابات سال۸۸ که از عوامل «فتنه و آشوب» معرفی شدند، به صلاح دانشگاه است؟ و یا پای خیر وصلاح جریانات و احزاب خارج از دانشگاه در میان است که اینچنین ساختارشکنانه مصلحت دانشگاه زیر تیغ تند و تیز سیاسیون ذبح می‌گردد؟ آیا انتخاب دانشگاه به عنوان پایگاهی برای اِعمال اهداف و مناسبات سیاسی نتیجه‌ای جز تخریب چهره و جایگاه علمی دانشگاه تهران را در برابر دارد؟


وزیر محترم علوم


به هر ترتیب ادامه روند کنونی سیاست‌های حاکم بر دانشگاه تهران می‌تواند ضربات جبران ناپذیری را بر پیکره علمی دانشگاه وارد سازد و همانطور که حضرتعالی مستحضرید جبران خسارت‌های حاصل از اتخاذ تصمیمات سیاسی پر هزینه خواهد بود و افول علمی دانشگاهی مادر چون دانشگاه تهران را به همراه خواد داشت.


 
 والسلام علی من اتبع الهدی


 انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
جلوی رفت و آمد این آدم های اجق وجق را به دانشگاه ها بگیرید ثابت شده که آنها جیره خور دیگران هستند !! لطفاً یک فکر اساسی به حال این جوانان از قبیل ازدواج شغل ورفع بیکاری بکنید ! سیاست بازی وحقه بازی وپدر سوخته بازی بس است
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار