آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۸۰۶
نشست تعامل جنبش دانشجویی و اصحاب رسانه اصفهان-۱

رسانه‌های تخصصی دانشگاه و دانشجو یک فرصت است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان گفت: در سال‌های اخیر خبرگزاری‌هایی با محوریت دانشجو و دانشگاه به وجود آمده‌اند و یا  قوت گرفته‌اند، که این مسئله نکته مثبتی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، نخستین نشست همفکری و هم‌اندیشی اصحاب رسانه استان اصفهان با تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌ها در تالار معارف دانشگاه اصفهان برگزار شد.

 

این نشست در راستای همکاری و تعامل بیشتر رسانه و دانشگاه‌های استان اصفهان، با همکاری بسیج رسانه و سرپرستی استانی «خبرگزاری دانشجو» برگزار شد و اعضای تشکل‌های دانشجویی و اصحاب رسانه به بیان نظرات و دغدغه‌های خود در این زمینه پرداختند.

 

در این نشست محمدحسین امینی هرندی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان به نمایندگی از تشکل‌های دانشجویی حاضر در جلسه به بیان مطالبات و نظرات خود پرداخت.

 

وی با بیان اینکه همه‌ی اصل جنبش و جریان دانشجویی مطالبه‌گری هست، گفت: متاسفانه به این نگرش ارزش زیادی داده نمی‌شود و دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در نشست با مسئولین، زمانی برای اظهار نظر و ابراز عقاید خود ندارند. این نگاه از بالا به پایین وجود دارد و در سطوح کلی و در دانشگاه‌ها اینگونه است.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان ادامه داد: یک انتقاد جدی که نسبت به رسانه وجود دارد این است که یک حالت افسار گسیختگی وجود دارد و ما هر روز شاهد این هستیم که یک سایت و یا خبرگزاری جدیدی در فضای مجازی راه اندازی می‌شود.

 

هرندی افزود: در سال‌های اخیر خبرگزاری‌هایی با محوریت دانشجو و دانشگاه به وجود آمده‌اند و یا  قوت گرفته‌اند، مثل «خبرگزاری دانشجو» که در سال‌های اخیر جای خود را در بین دانشجویان باز کرده و این مسئله نکته مثبتی است.

 

وی تصریح کرد: ما همواره دغدغه این مسئله را داشته‌ایم که زمانی که برنامه‌ای برگزار می‌شود، خبرگزاری‌های سطح یک کشور، کمتر پوشش می‌دهند، شاید به این دلیل که برای آنها اولویت کمتری دارند، اما خبرگزاری‌هایی که دغدغه دانشجو و دانشگاه دارند‌، ارزش بیشتری برای این خبرها قائل هستند و آنها را منعکس می‌کنند.

 

محمدهادی حجابی حقیقی، از فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اصفهان نیز در ادامه بیان داشت: فضای نشریات دانشجویی و رسانه‌ها باید مطالبه‌گری را در دانشجویان ایجاد کند، دانشجو باید مطالبه‌گر بشود. باید فضای نشریات دانشجویی به سمتی حرکت کند که دانشجویان ما را مطالبه‌گر کند.

 

این فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اصفهان ادامه داد: فضای آرمان خواهی، مطالبه گری و عدالت‌خواهی دانشجویی در بساری از موارد در نشریات دانشجویی و رسانه‌ها به چشم نمی‌خورد.

 

وی افزود: دانشجویان حس می‌کنند که نشریات فقط فضایی برای تضارب آراء سیاسی هستند و فضای نشریات از علم به دور مانده است. در صورتی که باید به فضای علمی نیز پرداخته شود.

 

محمد افشاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان نیز در ادامه نشست با بیان اینکه فعالیت تشکل‌های دانشجویی یک حالت رسانه بازی دارد، گفت: فعالیت‌ها باید در قالب کار رسانه‌ای اثرگذار اتفاق بیفتد.

 

افشاری بیان داشت: زمانی که اتفاقی در کشور می‌افتد، واکنش تشکل‌ها قالبا به صورت بیانیه و مصاحبه است، که بسیاری از خبرگزاری‌ها آن را کار نمی‌کنند، چرا که این موارد کم ارزش شده است و اثرگذاری خاصی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار