کد خبر:۴۱۵۱۲۹

رايزن فرهنگي ايران نمايشگاه هنر دانشگاه چينويي زيمبابوه را افتتاح كرد

محسن شجاع‌خانی، رايزن فرهنگي ايران در زيمبابوه، نمایشگاه هنر دانشگاه چینویی را كه مرحله مقدماتی برگزاری ۴۷ نمایشگاه از سوی ۴۷ دانشجوی اين دانشگاه در شهرهای مختلف زیمبابوه است را افتتاح كرد.
رايزن فرهنگي ايران نمايشگاه هنر دانشگاه چينويي زيمبابوه را افتتاح كرد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به دنبال دعوت رسمی رییس دانشکده هنر و طراحی دانشگاه چینویی از رایزن فرهنگی ایران در زیمبابوه، محسن شجاع‌خانی، در دانشگاه چینویی واقع در 110 کیلومتری شهر حراره، پايتخت زيمبابوه، حضور پیدا كرد و به طور رسمي این نمایشگاه را که در واقع مرحله مقدماتی برگزاری 47 نمایشگاه از سوی 47 دانشجوی اين دانشگاه در شهرهای مختلف زیمبابوه است را افتتاح كرد.

 

در آيين افتتاح اين نمايشگاه، شهردار چینویی، رییس گالری ملی زیمبابوه، معاون و استادان دانشگاه چینویی و چند صد تن از دانشجویان، دانش‌آموزان دبیرستان‌ها و هنردوستان چينويي حضور داشتند.

 

خانم اندودها، معاون دانشگاه چينوييبه نمایندگی از رییس دانشگاه، در سخناني ابراز كرد: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم با برخی از دانشگاه‌های هنر ایران یادداشت تفاهم امضا كنيم و شاهد برگزاری نمایشگاه‌های مشترک میان دانشجویان ایرانی و زيمبابوه‌اي باشیم.

 

سپس آقای بره، رییس دپارتمان هنر و طراحی دانشگاه چينويي در سخناني گفت: به دنبال جلسه‌ای که با رایزن فرهنگی ایران در زيمبابوه داشتیم، با برخی از دانشگاه‌های هنر ایران آشنا شده‌ايم و در حال تنظیم پیش‌نویس یک تفاهم نامه پیشنهادی در خصوص همکاری با این دانشگاه‌ها هستيم.

 

آخرین سخنران اين آيين هم شجاع‌خانی، رایزن فرهنگی ایران در زيمبابوه بود که با اشاره به روابط نزدیک دو کشور، توضیحاتی درباره سابقه تاریخی ایران در فرهنگ و هنر و تأثیر آن بر دیگر کشورها ارايه كرد.

 

وی همچنین ضمن اشاره به حمایت‌های رایزنی فرهنگی ایران در زیمبابوه در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های هنری برخی از دانشجویان رشته هنر دانشگاه چینویی، ابراز امیدواری كرد تا در آینده شاهد همکاری بیش‌تری میان طرفین در زمینه فرهنگ و هنر باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار