به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، هادی بهادری روز گذشته در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ارومیه گفت: دستگاه های اجرایی باید تعاملات بیشتری با دانشگاهیان و مراکز علمی و تحقیقاتی داشته باشند و اعضای هیات علمی نیز موشکافانه فعالیت این دستگاهها را بررسی کنند.
وی افزود: تمامی سرفصل های تبعات خشک شدن دریاچه ارومیه می تواند جزو عناوین انتخابی برای پایان نامه های دانشجویی باشد تا از این طریق راهکارهای مناسب برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی با موضوعات مربوط به حوضه آبریز دریاچه ارومیه مورد حمایت کامل ستاد احیای دریاچه ارومیه قرار می گیرند تا از این ظرفیت برای اتصال دانشگاه به امور اجرایی احیای دریاچه ارومیه استفاده بیشتری کنیم.
بهادری همچنین با بیان اینکه تمامی اطلاعات بدست آمده از بررسی ها در مورد تبعات خشک شدن دریاچه ارومیه باید به صورت شفاف با مردم در میان گذاشته شود، افزود: هدف از این کار حساس شدن مردم به موضوع احیای دریاچه و همراهی آنها در امور اجرایی است.
وی تصریح کرد: برگزاری سمینارهای تخصصی با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه و افراد صاحب نظر می تواند نتایج موثری برای مردم از لحاظ کارشناسی داشته باشد.
اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد ارومیه نیز در این نشست افزایش ارتباط موثر بین دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها و ارائه آمار و اطلاعات از سوی دستگاه های اجرایی برای انجام پژوهش و طرح های تحقیقاتی را خواستار شدند.