آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۲۹۹

هیأت اسرائیلی برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای ایران به اروپا رفت

یک روزنامه صهیونیستی از سفر یک هیأت اسرائیلی به اروپا برای رایزنی درباره توافق هسته‌ای با ایران و نزدیک کردن بندهای این توافق با شروط تل‌آویو خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه صهیونیستی «معاریو» ، یک هیئت بلندپایه اسرائیلی برای نزدیک کردن بندهای توافق هسته‌ای با ایران به شروط رژیم صهیونیستی عازم اروپا شده است.

 

بر اساس گزارش  این روزنامه ،  هیئت اسرائیلی به ریاست «یوسی کوهن» مشاور امنیت ملی «بنیامین نتانیاهو»  عازم لندن و پاریس شده تا با وزرای خارجه این کشور دیدار کند. هدف از این دیدار، مخالفت و عقیم گذاشتن توافقی است که قرار است ماه جاری میلادی امضاء شود.

 

به نوشته این روزنامه اسرائیلی، هیئت اسرائیلی قرار است در دیدار با وزیر خارجه فرانسه و انگلیس، اصلاحیه‌هایی برای برخی بندهای توافق هسته‌ای با ایران ارائه کند.

 

بر اساس این گزارش، قرار است، هیئت اسرائیلی با مقامات ارشد حلقه امنیتی و اطلاعاتی فرانسه و انگلیس نیز دیدار کند.

 

رژیم صهیونیستی مدعی است اگر توافق با ایران امضا شود و تحریم‌ها علیه ایران لغو شود، امنیت این رژیم به مخاطره می‌افتد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار