آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۵۳۵
وزیر دادگستری:

مبارزه با فساد از مهم‌ترین وظایف دولتمردان است

وزیر دادگستری گفت: در حال حاضر دولتمردان مبارزه با فساد را از مهم‌ترین وظیفه خود دانسته و با جدیت آن را دنبال می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی ظهر امروز در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه اراک و به مناسبت گرامیداشت قیام 15 خرداد، اظهار داشت: برخی از تخلفات و فسادهای گذشته شناسایی شده که دولت در حال پیگیری آن است و پرونده‌های فساد موجود به سال‌های قبل تعلق دارد.

وی بیان کرد: در حال حاضر دولتمردان مبارزه با فساد را از مهم‌ترین وظیفه خود دانسته و با جدیت آن را دنبال می‌کنند.

وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در دولت یازدهم سعی شده است از گسترش دولت جلوگیری شود خاطر نشان کرد: دولت یازدهم تلاش کرده تا از گسترش دولت جلوگیری کند و با شفاف‌سازی اجرای نظام اداری و گسترش دولت الکترونیک پاسخگوی نیاز ملت باشد.

پورمحمدی افزود: طی سال‌های گذشته دشمن تلاش کرده تا با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی دنیا را به جنگ نظامی علیه ایران ترغیب کند و دولت تدبیر امید می‌کوشد سلاح دشمن را کند کرده و با حفظ معیارها، خطوط قرمز، عزت مردم و... توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

وی با اشاره به رشد تراز تجاری کشور در دو ماه گذشته تصریح کرد: دولت توانسته است با واگذاری امور به بخش خصوصی، مشارکت مردم و... رشد اقتصادی را در کشور با حرکتی آهسته رقم بزند.

وزیر دادگستری تاکید کرد: خروج از رکود اقتصادی با مشارکت مردم و بهره‌گیری از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد.

پورمحمدی با بیان اینکه دولت در راه تعمیق فرهنگ انتظار و مهدویت می‌کوشد ادامه داد: انتظار می‌رود با بهره‌گیری از این هدف به سمت هدایت و تعالی جامعه حرکت کنیم.

به گفته وی امروزه دنیا از هر طرف بر ما فشار وارد می‌کند و از کینه‌توزی با ایران غافل نشده و در این راه تحریم‌ها را افزایش داده‌ است.

وزیر دادگستری با بیان اینکه امام خمینی(ره) هدفی والا را برای جامعه بشریت تبیین کردند، گفت: امام(ره) دست‌یابی به جامعه دینی و فراهم کردن زمینه‌های ظهور امام زمان(عج) را به عنوان هدفی والا برای جامعه بشری به ویژه مسلمانان معرفی کردند.

پورمحمدی اظهار داشت: امام خمینی (ره) از همه بهتر مفسدان آل‌سعود را شناختند و ایشان بهترین نمونه دشمن‌شناسی در میان رهبران دینی و مدیران بودند.

به گفته وی امام خمینی (ره) فردی تیزبین و دشمن‌شناس بودند و هیچ‌گاه در این مسیر منحرف نشدند، این در حالی است که بسیاری از رهبران دینی از این توانمندی بی‌بهره بوده و این موضوع بزرگ‌ترین ضعف آنها است.

وزیر دادگستری با بیان اینکه عقلانیت از ویژگی‌های برجسته شخصیت امام خمینی(ره) بود افزود: امام خمینی(ره) در هر شرایطی اخبار روز دنیا را پیگیری می‌کردند و با دقت مسایل را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دادند.

پورمحمدی تاکید کرد: ایشان نشان دادند که در تمام مسیر زندگی خود عقلانیت و تدبیر را سرلوحه کار خود قرار داده  و در هر شرایطی از نظرات دیگر استفاده می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) رهبری کامل و برجسته بودند و از ایشان می‌توان به عنوان نمونه بارز دین‌داری و اخلاص یاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار