آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۱۳۹
المانیتور مطرح کرد

لایحه دفاعی می‌تواند فشار تحریم بر ایران را حفظ کند

نمایندگان مجلس سنا با توجه به لازم‌التصویب بودن لایحه بودجه دفاعی آمریکا متمم‌های زیادی را درباره مباحث سیاست خارجی به این لایحه پیشنهاد کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از المانیتور ، این پایگاه خبری در گزارشی با عنوان «لایحه دفاعی می‌تواند فشار تحریم بر ایران را حفظ کند» با اشاره به احتمال رأی مثبت مجلس سنا به تمدید 10 ساله قانون تحریم‌ ایران نوشت این موضوع توانایی رئیس‌جمهور آمریکا برای رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران را محدود می‌کند.

 

بر اساس این نوشتار قانون فعلی به نام «قانون تحریم‌ ایران، مصوب 1996» که به رئیس‌جمهور این کشور اجازه تعلیق مصوبه‌های کنگره، و نه حذف آنها را می‌دهد در پایان سال 2016 منقضی می‌شود. مارک کرک، نماینده سنا متممی را به این لایحه پیشنهاد داده که خواستار تمدید این قانون تا سال 2026 است.

 

گفتنی است «کرک» علاوه بر این پیشنهاد داده ایران ملزم به تحویل گزارشی برای شرح نحوه هزینه کردن دارایی‌های آزاد شده ناشی از تحریم‌ها شود.

 

شایان ذکر است علاوه بر این سناتور «جف سشنز»، نماینده جمهوری‌خواه پیشنهاد داده در قسمت برداشت سنا این قسمت اضافه شود که مذاکرات هسته‌ای با ایران نباید بدون استقرار سامانه‌های بازرسی مناسب که امکان دسترسی به سایت‌های نظامی و دانشمندان ایران را فراهم می‌کند، ادامه یابد.

 

بر اساس این گزارش تعداد زیادی متمم به لایحه سالانه اختیارات دفاع ملی آمریکا به امید تغییر در سیاست خارجی آمریکا پیشنهاد شده چرا که این قانون لازم‌التصویب ست و تبدیل به قانون شده هر متمم اضافه شده را تضمین می‌کند. سنا قرار است در هفته جاری به این طرح رأی بدهد.

 

سایر متمم‌های پیشنهادی عبارتند از قطع کمک مالی به ارتش عراق تا زمان اقدام این کشور برای محافظت از منافقین در کمپ‌لیبرتی؛ خارج کردن شواهد نقش عربستان سعودی در کمک به حمله به برج‌های دوقلو در حادثه 11 سپتامبر از حالت محرمانه و بررسی فوری درخواست قطر برای دریافت جنگنده توسط رئیس‌جمهور.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار