کد خبر:۴۱۷۱۵۳

جشنواره فرهنگی استان‌ها در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

اولین جشنوارهٔ فرهنگی استان‌ها را با شرکت ۹ استان کشور (کرمانشاه، فارس، گیلان، تهران، یزد، خراسان، آذربایجان، لرستان وگلستان) در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، این همایش با اهدافی چون  فراهم کردن زمینه بیشتر وحدت و انسجام اقوام در راستای اهداف کلان نظام جمهوری اسلامی ایران در قالب معیارهای اسلامی، معرفی برخی نشانه‌ها و شاخصه‌های فرهنگی اقوام در قالب آثار هنری، اعتقادی، مناسک، زبان و ادبیات، صنایع دستی، ارائه محصولات بومی، آئین‌ها و بازی‌های محلی و معرفی مفاخر اقوام و نقش آنان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به ویژه دلاورمردانی که از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون به نحوی در صحنه‌های مختلف ایفای نقش کردند، برگزار شد.


ایجاد خودباوری، تفاهم‌ها و رقابت سالم بین همه اقوام شرکت‌کننده به منظور ترغیب آنان برای اتکا به دستاوردهای بومی و تولیدات محلی همچنین فراهم کردن زمینه آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و علاقه‌مندان به فرهنگ اقوام به ویژه دانشجویان رشته‌های حوزه‌های جامعه‌شناسی، مردم‌شناسی، جمعیت‌شناسی و  غیره از دیگر اهداف قابل توجه این جشنواره بوده است.


این جشنواره دارای محورهایی چون اجرای موسیقی مقامی محلی، نمایش های دانشجویی مبتنی بر داستان‌ها و قصه های فولکلوریک، برپایی غرفه های صنایع دستی، فرآورده‌ها و تولیدات محلی، نمادهایی از گردشگری و سفرهای زیارتی – سیاحتی بوده است.


در این جشنواره برنامه‌هایی چون عرضه کالاها و تولیدات محلی، پخت و عرضه انواع غذاهای محلی، اجرای بازی‌های محلی، اجرای برنامه شب شعر و موسیقی محلی، اجرای مسابقات محلی، نمایش فیلم و کلیپ مرتبط با همایش، معرفی مفاخر ورزشی استان‌ها، برپایی نمایشگاه خط و نقاشی و صنایع دستی، نمایشگاه کتاب به ویژه آثار نویسندگان بومی و ... از سوی غرفه های فرهنگی جشنواره ارائه شد


اولین جشنواره فرهنگی استان‌ها به همت مرکز آفرینش های هنری معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات در سه روز متوالی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار