کد خبر:۴۱۷۳۳۹
با انتخاب سه مقاله برگزیده؛

تجلیل از اساتید دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان در همایش ایران شناسی فرانسه

سه مقاله اساتید دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان در همایش بین المللی ایران شناسی که در پاریس فرانسه برگزار گردید، به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.
تجلیل از اساتید دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان در همایش ایران شناسی فرانسه

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، همایش بین‌المللی ایران شناسی برای معرفی هرچه بهتر تحقیقات و پژوهش‌های ایران شناسی معاصر و معرفی شایسته ایران و جایگاه در خور توجه آن به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی روایت و مؤسسه تبادلات فرهنگی ایران و فرانسه و با حمایت بنیاد ایران شناسی، انجمن ایرانی زبان و ادبیات فرانسه و دیگر سازمان ها و دانشگاههای معتبر کشور پی ریزی شد و در فرانسه برگزار گردید.

 

این همایش به دلیل استقبال گسترده پژوهشگران و اهمیت موضوع این همایش در دو تاریخ؛ بخش نخست همایش در ۳ مارس/ ۱۲ اسفندماه و بخش دوم در ۳۰ آوریل/ ۱۰ اردیبهشت ماه در پاریس برگزار گردید.

 

بر این اساس، در این همایش بیش از ۴۰۰ چکیده مقاله و ۱۹۰ مقاله کامل به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که سرانجام ۴۰ مقاله برگزیده از استادان و صاحب نظران حوزه تاریخ و تمدن و فرهنگ ایران در همایش پذیرفته شد و از این چهل مقاله ۱۰ مقاله به عنوان مقاله برتر برای ارائه و سخنرانی در نظر گرفته شد که ۳ مقاله برتر سهم استادان دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان است.

 

دکتر بدر السادات علیزاده، استادیار دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان با دو مقاله بررسی معماری بزرگ اصفهان، عناصر و تاثیرات آن در آثار سیاحان فرانسوی عصر صفوی و مقاله اهمیت رودخانه زاینده رود و معضل کم آبی آن از خلال سفرنامه های فرانسویان دوره صفوی؛ دکتر محمد رضا عسکرانی، استادیار دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر با مقاله ایران شناسی فرانسویان در قرن نوزدهم میلادی، مطالعه موردی بازتاب وضعیت طبقات اجتماعی ایران در آثار نویسندگان فرانسوی عصر قاجار و دکتر محمد ابراهیم ایرج پور، استادیار دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با مقاله ایران و ایرانی از نگاه تاورنیه موفق به کسب عناوین برتر در این همایش شدند.                            

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار