کد خبر:۴۱۷۷۰۰
بالا گرفتن اختلاف در خاندان آل سعود/ عاقلان شخص دیگری را ولیعهد میدانند!
شاهزاده سعودی تاکید کرد: افراد عاقل در خاندان حاکم شخص دیگری را ولیعهد قانونی میدانند.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه العالم، سعود بن سیف النصر که نوه سعود بن عبدالعزیز پادشاه اسبق عربستان است، در تویتر خود نوشت: برخی افراد وابسته به ژنرال کوچک (محمد بن سلمان، وزیر دفاع و جانشین ولیعهد و پسر پادشاه) به دروغ اعلام کردند که پدر ما شاهزاده احمد (بن عبدالعزیز آل سعود) از ولایتعهدی کوتاه آمده و با اذعان به تغییرات اخیر، (با ولیعهد و جانشین او) بیعت کرده است.
وی افزود: با قاطعیت و با توجه به جایگاهم در خانواده و اطلاع از امور آن، تأکید میکنم که شاهزاده احمد کوتاه نیامده و بیعت نکرده است و به این کار نیز فکر نمی کند و افراد عاقل خاندان همچنان او را ولیعهد قانونی میدانند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اختلاف در حکومت عربستان در آستانه ظهور چیزی است که از امامان ما نقل شده است-ان شاءالله این اختلافاتی که الان هست همان باشد که امامان ما پیش بینی کرده اند و ظهور آقامون نزدیک باشد-آمین
پاسخ