آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۹۴۰
فرجی دانا در مشهد:

کیفیت آموزشی در دانشگاه‌های ایران رعایت نمی‌شود/مواجه شدن آموزش عالی با مشکلات بسیار در صورت عدم کیفیت آفرینی

وزیر سابق علوم گفت: چنانچه حقوق هاروارد در دنیا مکتب حقوقی ایجاد می‌کند به واسطه کثرت دانشجو نیست؛ بلکه توجه به کیفیت در این دانشگاه مد نظر بوده است و این مسئله‌ای است که در دانشگاه‌های ایران رعایت نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فرجی دانا امروز در نخستین گردهمایی خیرین آموزش عالی در هتل پردیسان مشهد با بیان اینکه بزرگترین کمک آموزش عالی دنیا در آمریکا رخ داده است، به طوری که یک نفر حدود ۴۰۰ میلیون دلار به دانشگاه هاروارد این کشور کمک کرده است، گفت: این شخص زمانی که این کمک را انجام داد عنوان کرده این کمکی است برای بهبود وضع بشریت.

 

وزیر سایق علوم با اشاره به اینکه ما باید هدفی والا برای اقدامات خیر خود قرار دهیم، گفت: دانشگاه یک معبد انسانیت است و نباید مورد هجمه قرار گیرد و مسئولین و مردم باید از حدود و ثغور دانشگاه صیانت کنند.

 

وی ضمن بیان این مطلب که فردی که از دانشگاه می‌آید باید آموخته‌های خود را مفید بداند، تصریح کرد: فارغ التحصیلان ما باید احساس کنند که آنچه را که در دانشگاه می‌آموزند در زندگیشان مفید است.

 

فرجی دانا افزود: برای دانشگاه هاروارد ۲۰ هزار نفره حدود پنج هزار استاد مشغول فعالیت هستند. این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، ۱۶۰ رشته تحصیلی و ۴۱ برنده نوبل است.

 

وزیر سابق علوم تصریح کرد: چنانچه حقوق هاروارد در دنیا مکتب حقوقی ایجاد می‌کند به واسطه کثرت دانشجو نیست؛ بلکه توجه به کیفیت در این دانشگاه مد نظر بوده است و این مسئله‌ای است که در دانشگاه‌های ایران رعایت نمی‌شود.

 

مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده فنی دانشگاه تهران بیان داشت: توسعه کمی بدون پشتوانه که در هشت سال گذشته دودمان آموزش عالی را به باد داده نمی‌تواند پیشرفت و توسعه را محقق کند.

 

فرجی دانا خاطرنشان کرد: حدود ۲۷ دانشگاه بالای ۴۰ سال در کشور وجود داشت که تا سال ۸۴، ۳۴ دانشگاه دیگر به آن پیوسته است و در هشت سال گذشته نیز ۵۰ دانشگاه به این رقم اضافه شده است.

 

وزیر سابق علوم با اشاره به اینکه ما باید قادر باشیم نیازهای مجموعه‌های خود را به مردم مخابره کنیم در غیر این صورت راه توسعه با مشکل مواجه خواهد شد، گفت: ایران یکی از بزرگترین مجموعه‌های آموزشی مهندسی در دنیا را از آن خود کرده به طوری که پس از روسیه و آمریکا، ایران در رتبه بعدی آموزش مهندسی در دنیا قرار دارد.

 

وی تاکید کرد: چنانچه کیفیت آفرینی نکنیم آموزش عالی با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار