عباس کلانتری، رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به مجوز این دانشگاه در سال 92 گفت: دانشگاه آیت الله حائری میبد از سال 87 به عنوان یکی از دانشکده های اقماری دانشگاه یزد بوده است که در سال 94 نیز توانسته است مجوز دانشگاه یزد را بدست آورد.
وی افزود: در دانشگاه ما عملیات های عمرانی بسیار زیادی داشتیم که از جمله این موارد عملیات احداث مسکن دانشجویی در شرق و غرب دانشگاه برای خواهران و برادران بود که با استفاده از کمکهای خیران آغاز شده و امیدواریم تا پایان تابستان، نخستین فاز آن آماده بهرهبرداری شود.
رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد خاطرنشان کرد: تمام دانشجویان دانشگاه آیتالله حائری میبد میتوانند در آن ساکن شوند و مزایای آن نسبت به خوابگاه، استفاده از امکانات خصوصی در این خانهها است.
کلانتری تصریح کرد: احداث آزمایشگاه، یک دانشکده و مسجد نیز از جمله فعالیت های عمرانی دیگر در دانشگاه است که امیدواریم با کمک خیرین این طرح ها نیز انجام شود.
وی ادامه داد: طرح جامع 20 ساله دانشگاه آیتالله حائری میبد نیز انجام شد که این طرح در دورههای پنج ساله اجرا میشود و اکنون از برنامه پیشبینی شده جلوتر هستیم.
رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد خاطرنشان کرد: دانشگاه آیت الله حائری میبد در حال حاضر 9 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، هشت رشته در مقطع کارشناسی ارشد و سه رشته در مقطع دکترا دارد که تا اول مهرماه دو رشته در مقطع کارشناسی، یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته نیز در مقطع دکترا راهاندازی می شود.
کلانتری بیان کرد: این واحد دانشگاهی هماکنون هزار و 270 دانشجو دارد که تا اول مهرماه این تعداد به یک هزار و 800 دانشجو خواهد رسید که 47 درصد آنها بومی و 53 درصد غیربومی هستند که در این راستا۵۷ درصد از آمار دانشجویان این دانشگاه را خواهران و ۴۲ درصد را برادران تشکیل می دهند ضمن اینکه ۴۷ درصد دانشجویان این دانشگاه بومی و ۵۳ درصد نیز غیربومی هستند.
وی گفت: دانشگاه آیت الله حائری میبد در واقع مرکز و قطب رشته هایی نظیر حقوق است و دانشجویان آن در بسیاری از رشته ها خوش درخشیده اند.
رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد بیان داشت: به جز اموال، مجوز یک نشریه علمی و پژوهشی که برای دریافت آن مدتها زمان و نیرو صرف شده نیز در اختیار دانشگاه میبد بود که اکنون این نشریه توسط دانشگاه یزد مصادره شده در حالی که انتقال آن از میبد به یزد هم از نظر حقوقی و هم از نظر سیاسی امکان پذیر نیست.
وی تاکید کرد: ما تلاش می کنیم تا این مشکل را با تعامل حل کنیم و معتقدیم قشر دانشگاهی می توانند با تعامل مسیر مناسبی را طی کنند و اولویت ما ابتدا تعامل است.
کلانتری تصریح کرد: اگر تعامل امکانپذیر نباشد، از مراجع وزارت علوم و وزارت ارشاد برای بازگرداندن این نشریه اقدام خواهیم کرد.