کد خبر:۴۱۸۹۷۰
با حضور جنبش های دانشجویی ؛

زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه های دزفول در اطراف پایگاه چهارم شکاری برگزار می گردد

بعدظهر فردا چهارشنبه (27 خردادماه) ساعت 18، زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه های دزفول در اطراف پایگاه چهارم شکاری این شهر برگزار می گردد.
زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه های دزفول در اطراف پایگاه چهارم شکاری برگزار می گردد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جنبش های دانشجویی دانشگاه های دزفول، در حمایت از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، ایستادگی و دفاع و مقابله با زیاده خواهی های غرب به خصوص آمریکا در بحث بازرسی از تاسیسات نظامی کشور، بعدظهر فردا چهارشنبه (27 خردادماه) ساعت 18، زنجیره انسانی "ما ایستاده ایم" را در اطراف پایگاه چهارم شکاری این شهر تشکیل می دهند.

گفتنی است که " ما ایستاده ایم پشت رهبر"، "ما ایستاده ایم در کنار دولت" و "ما ایستاده ایم در مقابل استکبار" از شعارهای این تجمع می باشد.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار