به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسین انتظامی با بیان اینکه مجوز بیش از 2 هزار نشریه در دولت یازدهم صادر شده است، گفت: این نشریات خصوصی بوده و در میان متقاضیان مجوز روزنامه و هفته نامه متعلق به دولت و دستگاه دولتی نداریم.
وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به صنعت چاپ گفت: نشریات، تشکلهای صنفی، روزنامه نگاران و چاپخانه داران نیز باید مشارکت کنند تا در استانها صنعت چاپ فعالتر شود.
انتظامی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 15 استان در کشور فاقد صنایع نو و روزآمد در حوزه چاپ هستند، ادامه داد: در بسیاری از مراکز استان ها چاپ رتاتیو (ماشینی که همزمان چند کار را انجام میدهد) و بسیاری از روزنامهها و نشریات در شهرهای مختلف ناچارند برای چاپ به استانهای همجوار سفر کنند که در این شرایط رسانهها نقش موثر خود را از دست میدهند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشویق وزارت ارشاد به سرمایه گذاری در مراکز استانها و شهرها و ایجاد چاپخانههای جدید گفت: این اقدام منجر به رونق و توسعه صنعت چاپ در هر منطقه می شود و در واقع اشتغالزایی بوجود می آید.
وی از اعتماد به بخش خصوصی به عنوان یکی از سیاست های محوری و باورمندانه دولت یازدهم نام برد و گفت: باید صنعت چاپ در بخش خصوصی توسعه یابد. در حوزه چاپ هم کمک بخش خصوصی را دنبال میکنیم و چاپخانهداران را به نحوی با هم در ارتباط قرار میدهیم که اصل کار را خودشان انجام دهند و وابستگی کمتر به دولت و وزارت ارشاد داشته باشند.
انتظامی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیتهای مرتضی نوریانی اشاره کرد و افزود: پدر صنعت نوین چاپ ایران نقش محوری و پایه گذار در کشور داشته و در واقع تالیف این کتاب به ما کمک میکند تا در حوزههای مختلف نقش بزرگان را در تاریخ، تکامل و تربیت نیروی انسانی را قدر بدانیم و از سرمایه های خود استفاده کنیم.