آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۳۷۹
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد عنوان کرد:

صدور مجوز بیش از ۲ هزار نشریه در دولت یازدهم

معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از ابتدای استقرار دولت یازدهم تاکنون بیش از ۲ هزار عنوان نشریه مجوز فعالیت گرفته‌اند که ۳۵ درصد نشریات موجود را تشکیل می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسین انتظامی با بیان اینکه مجوز بیش از 2 هزار نشریه در دولت یازدهم صادر شده است، گفت: این نشریات خصوصی بوده و در میان متقاضیان مجوز روزنامه و هفته نامه متعلق به دولت و دستگاه دولتی نداریم.

 

وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به صنعت چاپ گفت: نشریات، تشکل‌های صنفی، روزنامه نگاران و چاپخانه داران نیز باید مشارکت کنند تا در استان‌ها صنعت چاپ فعال‌تر شود.

 

انتظامی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 15 استان در کشور فاقد صنایع نو و روزآمد در حوزه چاپ هستند، ادامه داد: در بسیاری از مراکز استان ها چاپ رتاتیو (ماشینی که همزمان چند کار را انجام می‌دهد) و بسیاری از روزنامه‌ها و نشریات در شهرهای مختلف ناچارند برای چاپ به استان‌های همجوار سفر کنند که در این شرایط رسانه‌ها نقش موثر خود را از دست می‌دهند.

 

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشویق وزارت ارشاد به سرمایه گذاری در مراکز استان‌ها و شهرها و ایجاد چاپخانه‌های جدید گفت: این اقدام منجر به رونق و توسعه صنعت چاپ در هر منطقه می شود و در واقع اشتغالزایی بوجود می آید.

 

وی از اعتماد به بخش خصوصی به عنوان یکی از سیاست های محوری و باورمندانه دولت یازدهم نام برد و گفت: باید صنعت چاپ در بخش خصوصی توسعه یابد. در حوزه چاپ هم کمک بخش خصوصی را دنبال می‌کنیم و چاپخانه‌داران را به نحوی با هم در ارتباط قرار می‌دهیم که اصل کار را خودشان انجام دهند و وابستگی کمتر به دولت و وزارت ارشاد داشته باشند.

 

انتظامی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های مرتضی نوریانی اشاره کرد و افزود: پدر صنعت نوین چاپ ایران نقش محوری و پایه گذار در کشور داشته و در واقع تالیف این کتاب به ما کمک می‌کند تا در حوزه‌های مختلف نقش بزرگان را در تاریخ، تکامل و تربیت نیروی انسانی را قدر بدانیم و از سرمایه های خود استفاده کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار