کد خبر:۴۱۹۶۶۷
اسدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

عربستان سعودی از قدرت ایران در منطقه هراس دارد

عضو شورای مرکزی جمعیت دانشجویی حامیان عدالت اسلامی گفت: دولت وهابی – صهیونیستی عربستان از افزایش قدرت درون منطقه‌ای ایران می‌هراسد و برای رفع از ترس موجد دست به فعالیت‌هایی در منطقه خاورمیانه زده است یکی از فعالیت‌های عربستان ، گرایشش به گروههای سلفی - تکفیری در منطقه خاور میانه است .

امین اسدی در گفتگو با خبرنگار  دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛گفت:دولت وهابی – صهیونیستی عربستان از افزایش قدرت درون منطقهای ایران میهراسد و برای رفع از ترس موجد دست به فعالیتهایی در منطقه خاورمیانه زده است یکی از فعالیتهای  عربستان، گرایشش به گروههای سلفی - تکفیری در منطقه خاور میانه است. البته یکی دیگر از دلایلی که منجر به حرکت های سلفی خشن در منطقه عراق و سوریه  و حتی اخیراً در یمن می‌باشد، بهانه ای است که نظامیان آمریکایی به بهانه مبارزه با گروه های تکفیری، گروه های منصوب به مقاومت و گروه های مسلمان منطقه که کاری جز دفاع ندارند را مورد آماج حملات نابرابر خود قرار بدهند و به این طریق آمریکا مخالفی در منطقه نداشته باشد و مجدداً نیروهای خود را به منطقه بازگرداند و تثبیت کند.

 

وی افزود: رقابت ماه های گذشته بین ایران و عربستان در منطقه ی خاورمیانه نیز از موضوعاتی است که باید به آن پرداخته بشود و آن مطلب این است که برای سرنگونی داعش هریک حرکاتی انجام دادند ولی حرکات عربستانی‌ها کم رنگ بود و از هم پیمان خود آمربکا کمک گرفتند و بهانه ای بود تا علیه قدرت تشکیل شده  ایران در کشور عراق به بهانه مبارزه با نیروهای سلفی – وهابی  ، امنیت عراق را به هم بریزند ولی از طرفی ایران به فکر خروج این نیروهای تروریستی خشن و تکفیری بوده و هست تا به عنوان ناجی خاورمیانه خود را به اثبات برساند. البته نا گفته نماند مردم مسلمان و مظلوم منطقه که آسایش خود را به واسطه عربستان، اسرائیل و آمریکا ازدست داده‌اند، ایران را یک کشور حائز اهمیت می‌دانند و خواستار رهبری ایران در منطقه هستند.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: از طرفیآمریکا به فکر ایجاد قدرت برای عربستان  به مانند قدرت ایران در منطقه است و ترجیح می‌دهند رهبری منطقه به عهده عربستان باشد، لذل حضور نیروهای ها آمریکا در منطقه به خصوص در عراق و حوزه خیلج فارس موجب تقویت عربستان می‌شود و با این کارشان در صددند که نیروی ایران رابکاهند (زهی خیال باطل).آمریکایی‌ها در عربستان به بهانه ی تربیت نیروهای ضد داعشی، نیرو هایی را تربیت کرد که حامی داعش بشند، آن نیروها بلافاصله به سوریه فرستادن چون از طرفی در یک جنگ واقعی کسب تجربه می‌کردند و از طرف دیگر اوضاع سوریه را ناامن می‌کردند. لذل نیروها به سمت عراق آمدند زیرا عراق در زیر نظر ایران بود، عراق را به خاطر به دست آوردن قدرت عربستان نا امن کرد نا با نا امنی عراق، عربستان قدرت بگیرد ولی با ورود نیروهای ایرانی این داستان آمریکایی‌ها در عراق نا تمام ماند.

 

اسدی گفت: بحثی که می‌شود به آن متذکر شد ورود آمریکایی‌ها به منطقه سوریه بود و با تربیت نیروهایی تکفیری که در رکابشان هست اوضاع سوریه را مختل کردند، ولی با مقاومت مردم سوریه و حمایت های برخی کشورها من جمله ایران سبب شد پس مدتی از درگیری در سوریه، اوضاع سوریهآرام شود ولی هر از گاهی شاهد در گیری های شدید در برخی از مناطق سوریه هستیم اما در آینده ی نزدیک شاهد خبر های خوبی در منطقه سوریه خواهیم بود.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: با گفتن مسائل بالا یک نتیجه گیری می‌توان کنیم آمریکا با همکاری عربستان اوضاع سوریه را به زد و سپس توسط نیروهای تکفیری خود به عراق ورود پیدا کردن و اوضاع عراق رابهم زدند بعد از اینکه دیدند نمی‌توانند در مقابل این دو کشور – سوریه و عراق – قذ علم کنند تمامی قوای خود را به سمت یمن بردند تا کشور بعدی که دارای منطقه استراتژیک خاصی است را به چالش بکشاند اما سوالی اینجا مطرح است که چرا آمریکا و عربستان نیروهای خود را به سمت کشور های عربی دیگر لشگر کشی نکردند؟ جواب سؤال این است که زیرا چند کشوری که آسیب دیده توسط نیروهای تکفیری – صهیونیستی هستند از مظلومان منطقه بوده و همینطور از هم پیمانان ایران هستند  واز طرفی نه آمریکا می‌خواهد ایران به قدرت برسد و نه عربستان و به جلسات مشورتی فی مابین نظر بر این گرفتند که به متحدان ایران در منطقه حمله ی نظامی کنند ولی مشاهده کردند که ایران و مردمش تمام قد از هم پیمانان مسلمانش دفاع کرده و در برابر ظلم ایستادگی کردن.

 

اسدی در پایان خاطر نشان کرد: نکته ی آخر با سوالی طرح می‌شود که هدف این دو کشور بعد از شکست در یمن چیست؟ به کدام کشور دیگر حمله می‌کنند؟ بنا بر اطلاعات و تحلیل های موجود هر دو کشور آمریکا و عرستان به این نتیجه رسیدن که به متحدان ایران نمی‌توانند حمله کنند و آسیبی بزنند و از زرف دیگر می‌دانند اگر به خود ایران حمله کنند آسیب جبران ناپذیری به هر دو کشور تحمیل میشه، بدین صورت آمریکا و اسرادیل به یمن حمله ور خواهند شد و به طور علنی به بهانه ای به یمن حمله می‌کنند که قطعاً با مقاومت جبهه انصارالله دشمنان آمریکایی و عربستانی به جایی نمی‌رسند و سپس بعد از شکست احتمالی در این جنگ آمریکایی‌ها سکوت کرده  ومنتظر می‌مانند که اختلاف درون خاندانی در عربستان افزایش یابد و کشور عربستان را به طور کامل به انحصار خودشان در بیاورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار