امین اسدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ در رابطه با استکبار ستیزی تصریح کرد:عمل به آموزه هاي دين مبين اسلام ، حكم عقل و منطق و قانون اساسي ما را بر آن مي دارد كه در جهت حفظ عزت استقلال و رعايت منافع كشور خود و همچنين دستيابي به پيشرفت وتوسعه همه جانبه از يكسو و دفاع از حقوق همه ستمديدگان و مستضعفان جهان، مبارزه با استكبار جهاني را تا سر حد پيروزي نهايي ادامه دهيم. البته پر واضح است كه منظور از مبارزه با استكبار، فقط مبارزه نظامي نيست .بلكه ضمن عدم مداخله در امور ساير كشورها و رعايت قوانين بين المللي، بيشترين تاكيد بر مبارزه فرهنگي و تلاش براي بيداري و رشد سياسي ملل مظلوم جهان است چنانكه حضرت امام(ره) مي فرمايد: اگر ملتي بخواهد سر پاي خود بايستد، لازم است كه اول بيدار شود و در جاي ديگر مي فرمايد: بيدار شويد و خفتگان را بيدار كنيد، زنده شويد و مردگان را حيات بخشيد و در تحت پرچم توحيد براي درهم پيچيدن استعمار سرخ و سياه و خود فروختگان بي ارزش، فداكاري كنيد.
وی افزود:به سادگي مي توان دريافت كه آمريكا ستيزي كه در واقع تجلي استكبار ستيزي امام خميني بود و مبتني بر آموزه هاي ديني بود ، چيزي بود كه از همان آغاز نهضت يكي از اهداف اصلي نهضت امام خميني ره به شمار مي آمد و امام اين موضوع را صريحا اعلام مي كردند و ميان اين شعار و رفتار امام خميني ره با ديدگاه هاي آمريكا ستيزانه ماركسيست ها هيچ ارتباطي نمي توان يافت ، به ويژه اينكه اساس آمريكا ستيزي ماركسيست ها در ايران مبتني بر ديدگاه هاي ماركسيستي آنها و نيز به خاطر وابستگي اين گروه ها به بلوك شرق بود كه در جنگ قدرت با بلوك غرب به رهبري آمريكا قرار داشت.
این فعال دانشجویی ادامه داد:مطرح بودن استكبار ستيزي و نفرت از آمريكا به عنوان يكي از اهداف مبارزه تاريخي امام خميني ره از همان ابتداي مبارزه و حتي طرح موضوع استكبار در مكتوبات برجاي مانده از امام خميني در دهه 20 كه حاكي از اين است كه اين موضوع به دليل ريشه داشتن در آموزه هاي ديني يكي از اهداف قيام امام خميني ره بوده و ارتباطي به ماركسيست ها نداشت ، وجود صدها بيانيه و پيام از سوي امام خميني ، علما و مراجع و ساير بزرگان انقلابي كه در اكثر آنها وجهه ضد استكباري و ضد آمريكايي حركت انقلاب كاملا مشهود است كه امروزه اين بيانيه ها در قالب اسناد تاريخي از جمله اسناد ساواك كه در پنج جلد انتشار يافته است در دسترس مي باشد
اسدی گفت:امروز جريانهای استکباری با نفوذ به پيکره جوامع جهانی، می کوشند این دیدگاه را مطرح سازند که تنها راه رشد و توسعه جوامع از مسیر انديشههای لیبرالیستی غرب میگذرد و الگوی آمريکايي این نوع اندیشه و بينش را با شيوهها و ابزارهای مختلف ترويج میکنند. عدم وابستگی به بيگانگان، رد سلطه پذيري، رابطه بر اساس احترام متقابل، آزادی سیاسی و اجتماعی در چارچوب احکام اسلام، برابری در اجرای قانون و تحقق عدالت و برچيدن بساط ظلم و فساد از اهداف انقلاب اسلامی است که بی شک، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان) یادآور آناست.
تحیل گر مسائل سیاسی ادامه داد:از نظر عقلی نمی توان برای حیات زیر سلطه غیر، ارزشی قائل شد؛ زیرا ارزش حیات، به آزادی و استقلال است. حضرت امام(ره) تاکید می کنند که «این، مطابق هیچ منطقی نیست که سی میلیون جمعیت، همیشه تحت فشار باشد و همیشه این جمعیت کار بکنند و حاصل کارشان را دیگران ببرند»؛ زیرا «زندگانی ای که در آن استقلال نباشد و یک ملتی به زحمت کار بکنند، برای استفاده دشمن ها، این که زندگانی نیست». از نظر شرعی نیز در آیات و روایات متعددی، مستضعفین، یعنی کسانی که مورد ظلم و تهاجم استکبار قرار گرفته اند، موظف به دفاع و مقابله با مستکبرین شده اند. قرآن کسانی را که در راه حمایت از مستضعفین کوتاهی و سستی می کنند، مورد مواخذه قرار می دهد.
وی گفت:بر این اساس، قانون اساسی «جمهوری اسلامی ایران، سعادت انسان در تمام جامعه بشری را آرمان خود می داند و استقلال، آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم جهان می شناسد و در عین خودداری کامل و نفی هرگونه دخالت در امور داخلی ملت های دیگر، از مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین، در هر نقطه از جهان حمایت می کند.
اسدی درپایان خاطر نشان کرد:امام خميني يكي ديگر از اصول مبارزه با استكبار جهاني را اينگونه اعلام مي كند :« ما اگر چنانچه قدرت داشته باشيم تمام مستكبرين را از بين خواهيم برد.» اين انديشه نيز از مباني قرآني و تعاليم مربوط به مبارزه با شرك و نفاق در هر زمان نشأت مي گيرد. خداوند در قرآن كريم خطاب به جبهه توحيد مي فرمايد: «فقاتلوا ائمه الكفر ؛ با پيشوايان و رهبران كفر جهاني بجنگيد» ، امام خميني از ابتداي نهضت ، به مبارزه با ريشه استكبار معتقد بود و با عمل به همين روش و با تاييدات الهي به پيروزي رسيد