به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مدير روابط عمومي و امور بينالملل دانشگاه شيراز در اين نشست، هدف از توسعه ارتباطات جهاني با دانشگاههاي معتبر كشورهاي مختلف را ارتقا سطح علمي و جايگاه دانشگاه شيراز عنوان كرد.
سيده زهره عظيميفر اظهار اميدواري كرد كه اين ديدارها به انعقاد تفاهم نامههاي علمي وهمكاريهاي مشترك در اجراي طرحهاي علمی پژوهشي منجر شود.
مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه شیراز گفت: این دانشگاه در راستاي اهداف بلند مدت خود و بهمنظور ارتقاء سطح كمي و كيفي و جهاني نمودن ارتباطات دانشگاهي، تبادل اطلاعات با كشورهاي مختلف جهان و مراكز تحقيقاتي معتبر داخل و خارج از كشور را در دستور كار دارد.
قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز نيز در این نشست، با اشاره به قدمت ۷۰ ساله دانشگاه شيراز، اين دانشگاه را نخستین دانشگاه بینالمللی ایران دانست و گفت: این دانشگاه در ابتدای تاسیس، با همکاری اساتید دانشگاه پنسیلوانیای امریکا و با هدف حل مشکلات کلان کشورو اجرای طرح های عظیم کشور، ایجاد شده است.
سید علیاکبر صفوی اضافه كرد: در آن زمان حدود یک چهارم دانشجویان دانشگاه شیراز را دانشجویان غیرایرانی تشکیل میدادند و پایه و اساس دانشگاه شیراز، بینالمللی است.
وی همچنین تصریح کرد: هم اکنون نیز این دانشگاه از جایگاه ویژهای در کشور برخوردار است و جزو ده دانشگاه برتر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
صفوي اضافه كرد: حدود نیمی از دانشمندان ايراني برتر در جهان اسلام، در دانشگاه شیراز به تدريس و پژوهش اشتغال دارند و حدود نیمی از وزرای علوم تاریخ کشور نیز از مسئولان یا دانش آموختگان دانشگاه شیراز بودهاند.
قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز خاطرنشان كرد: با هدف گسترش همكاريهاي بينالمللي، شوراي توسعه فعاليتهاي بينالمللي در دانشگاه شیراز تشکیل و اقدامات موثری در زمینه ايجاد شعبه در کشورهای مختلف انجام شده است.
صفوی گفت: در همین راستا، دانشگاه شیراز از مهرماه امسال دانشجویان انگلیسی زبان را نیز پذیرش ميكند و این آمادگی را دارد تا در مقاطع مختلف تحصیلی دروس را در صورت نیاز به زبان انگلیسی ارائه دهد.
وی افزود: دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز نخستین و بزرگترین دانشکده مجازی کشور به شمار می رود و این دانشکده بستر مناسبی برای توسعه همکاری ها و ارتباطات علمی بین المللی است.
رئيس سازمان امور دانشجويان و معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در این نشست گفت: با روی کارآمدن دولت جدید نگرش درخصوص ارتباطات بینالمللی، تغییر كرده است.
مجتبی صدیقی افزود: هم اکنون گسترش روابط علمي بينالمللي ، در دستور كار وزارت علوم قرار دارد.
مدير حوزه رياست دانشگاه شيراز نیزدر اين نشست، شيراز را مهد فرهنگ، هنر و تمدن ایران زمین توصيف كرد كه در فرهنگ جهان نقش بسزايي دارد.
ابراهيم گشتاسبي راد،خواستار آن شد كه فضايي فراهم گردد كه دانشجويان بتوانند از امكانات دانشگاهي دوطرف بهره مند شوند و زمينه برای ارتباط و گفتگوي تمدن ها مهيا شود.