کد خبر:۴۲۰۵۹۴

کشته شدن ۲۲ تکفیری توسط ارتش مصر

ارتش مصر ۲۲ تکفیری گروه تروریستی ولایت سینا را که قصد حمله به پایگاه‌های نظامی این کشور را داشتند در جنوب شیخ زوید در استان سینای شمالی به هلاکت رساند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، براساس گزارش سایت المصری الیوم، در این عملیات که دوشنبه اجرا شد، 22  تن از عناصر تکفیری کشته و 30 تن دیگر در حمله به ارتش مصر مجروح شدند.

 

گروه تروریستی ولایت سینا که پیشتر به انصار بیت‌المقدس معروف بود، پس از پیوستن به گروه تروریستی داعش، نام خود را تغییر داد.

 

این گروه تکفیری تاکنون مسئولیت چندین حمله‌ی تروریستی در مناطق العریش وشیخ زوید در شمال صحرای سینا را برعهده گرفته‌اند.

 

در این حمالت ده‌ها تن از نیروهای ارتش مصرکشته شده‌اند.

 

افراد مسلح ولایت سینا وابسته به گروه تروریستی داعش روز جمعه 3 آبان در حمله به یک ایست بازرسی 33 تن از نیروهای ارتش مصر راکشته و 29 تن دیگر را زخمی کردند. دولت مصر پس از این حادثه به مدت سه ماه وضعیت فوق العاده و حالت آماده باش در منطقه اعلام کرده بود.

 

دولت قاهره همچنین به دنبال این حادثه برای ایجاد منطقه حائل با اراضی تحت محاصره فلسطینی در غزه، دست کم 1200 خانه را در منطقه رفح در نزدیکی مناطق مرزی و نوار غزه، با خاک یکسان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار