کد خبر:۴۲۰۶۱۲
برنجکوب در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اطمینان از عدم وجود پیامدهای منفی اظهارنظر، عامل توسعه آزاداندیشی است

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: فضای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی باید به گونه‌ای باشد که یک سعه صدر بابت شنیدن حرف‌های مختلف داشته باشیم و پیامدهای منفی برای اظهارنظر وجود نداشته باشد.

مهدی برنجکوب، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با فضای عمومی کرسی‌های آزاداندیشی این دانشگاه طی یک سال گذشته، گفت: ترم اخیر فتح باب این کار بود و سه کرسی آزاداندیشی در دانشگاه برگزار شد و در واقع می‌توانیم بگوییم برگزاری کرسی‌ها تازه شروع شده است؛ چراکه در سال گذشته تلاش شد این مفهوم و روش در دانشگاه مطرح شود.

 

وی با بیان اینکه با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام شده استقبال گسترده‌ و خوبی از برگزاری کرسی‌ها در دانشگاه شکل نگرفته است، افزود: این مسئله در بخش دانشجویی مشهودتر بود؛ چه آنهایی که باید در اجرای کرسی شرکت کنند و پیشنهاد برگزاری آن را بدهند و چه افرادی که باید مستمع باشند؛ چرا که فضای عمومی دانشگاه خیلی در این راستا مناسب نیست و ما رکود فکری داریم و با زمانی که این فضا در دانشگاه فعال و شعله‌ور شود، فاصله زیادی داریم.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در رابطه با عوامل تاثیرگذار در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی گفت: باید فضا به گونه‌ای باشد که یک سعه صدر بابت شنیدن حرف‌های مختلف وجود داشته باشد و پیامدهای منفی برای اظهارنظر وجود نداشته باشد.

 

برنجکوب ادامه داد: مسئله دیگر این است که برپایی کرسی باید به دغدغه ما تبدیل شود و برای بخشی از دانشگاهیان که اهل تفکر و تدبر روی روی مسائل عمومی جامعه هستند، نهادینه شود و بدانند زمانی که درگیر این مسائل می‌شوند، مفید است.

 

وی در پایان گفت: اینها نقاط ضعف و مواردی هستند که در زمینه برگزاری کرسی‌ها وجود ندارند و لذا ما باید برای شکل‌گیری آنها تلاش کنیم تا شاهد استقبال لازم در خصوص برگزاری کرسی‌ها باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار