احمد رضوانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با روند برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی طی سال تحصیلی گذشته در این دانشگاه گفت: تفکر در جامعه ما مرده است و در واقع یکی از دلایلی که ما تفکر را نمیشناسیم این است که فکر میکنیم از طریق مسئولین و در کنار عدم حمایت آنها، تفکر میتواند در جامعه شکل بگیرد.
وی افزود: متاسفانه در حال حاضر شاهد غلبه سیاست بر انسان هستیم و این مسئله که فکر میکنیم با یک اقدام سیاسی و پیگیری یک طرح و جدیت سیاسی، میتوانیم کرسی آزاداندیشی برگزار کنیم، بیانگر این مسئله است.
دبیر تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: زمانی هم که این کرسی های آزاد اندیشی برگزار نمیشود، علل عدم برگزاری این کرسیها را به مسائل سیاسی ربط میدهیم.
رضوانی خاطرنشان کرد: بنابراین قومی که با تفکر اینطور برخورد میکند و آن را طفیل سیاست میداند، اساسا به ساحت تفکر ورود نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای تفکر نشان دادن شاخصههای تفکر است، گفت: به عقیده بنده ما تفکر را برای اغراض دیگری میخواهیم و میخواهیم آن را در جهت اهداف خودمان مصرف کنیم.
دبیر تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: تفکر و آزاد اندیشی نباید به این شکل باشد که ما آن را در خدمت یک امری به کار ببریم و به همین دلایل است که ما هنوز تفکر را نشناخته ایم.
رضوانی خاطر نشان کرد: در دانشگاه صنعتی اصفهان نیر در سالی که گذشت مسئله ای به عنوان آزاداندیشی و تفکر اتفاق نیفتاد و در این خصوص نمیتوان مقصر را فقط دانشجو یا فقط استاد دانست.
وی با تاکید بر اینکه با نصب بنر و تبلیغات، تفکر و آزاد اندیشی در دانشگاه ها شکل نمیگیرد، ادامه داد: سیاست ارتباطی با تفکر و آزاد اندیشی ندارد و در این جامعه به عقیده بنده تفکر سرکوب می شود.
دبیر تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: متاسفانه حالتی از غرور در برخی از اعضای جامعه ما است که اساسا خود را نیازمند تفکر و آزاد اندیشی نمی دانند و دغدغه ای نیز در این زمینه ندارد.
رضوانی در پایان گفت: این افراد در واقع برای آزاد اندیشی ارزشی قائل نیستند و در نتیجه از نبود آن نیز چندان رنجیده نمیشوند؛ و در حالت کلی می توان گفت دانشجویان و مسئولان دانشگاهها با تفکر و آزاد اندیشی بیگانه هستند.